It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu puteam sa trec nepasator

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 178

Termometrul din masina indica -19 grade. Viscol. La un moment dat dau de un domn care iesise in decor. Mi-am dat seama ca oricat ar fi dat la lopata era in zadar. Era si un usor sant acolo, asa ca am zis sa incerc sa il trag, desi am o masina normala, nu 4×4, nu SUV.

Norocul a fost ca inainte de a incerca eu, a oprit si acest domn cu Toyota. Nu inteleg cum unii pot trece asa nepasatori, aici ma refer la cei doi care ma si claxonau ca stau in drum, cel cu SUV-ul negru si cel cu Duster-ul alb. Ei cu siguranta ar fi putut face mai mult decat as fi putut eu, dar ii durea undeva.

13 comentarii

 1. Daca fiecare dintre noi am avea cel putin intentia de ajuta pe cei la nevoie, lumea aceasta ar fi mai buna. Nu stii niciodata cand ti se intoarce insutit. Bravo. + pt video

  • Probabil multi au trecut pe langa zicand ca a mers tare, ca e vina lui ca a ajuns acolo dar nu stii de ce a ajuns acolo, asa ca o mana de ajutor sigur nu strica.
   Daca il poti ajuta sa iasa, fa-o!

  • Da, Ameriknu, stiu ce zici. Cunosc oamenii care se bucura de raul altora. Eh..

 2. eu am incercat cu masina mea sa ajut odata o masina picata in sant si nu am reusit…
  eu am tractiune fata evident.
  o scoteam cativa centimetri din sant si apoi cadea la loc.
  am facut semn la mai multi care aveau masini 4×4 si nu au oprit, treceau si radeau…
  pana la urma a oprit un tir si a rezolvat problema in cateva secunde.
  tiristul habar nu avea romaneste (turc) dar a ajutat fara sa i se ceara, ba chiar a scos si cele necesare de la el din camion desfacand o chinga de la masina lui…
  omul care ajunsese in sant a vrut sa-i dea bani (nu mai retin suma) si turcul s-a facut ca-i impinge masina la loc… nu a vrut nici macar de o cafea calda…

  • Jgyprime… Intr-un cuvant: fapte, nu vorbe. Din orice tara am fi, faptele sunt cele care ne reprezinta, nu limba pe care o vorbim, etc. Iar legat de cei cu 4×4 care radeau, chiar nu am cuvinte. Va veni si pentru ei o zi, cand vor rade altii de ei cu gura pana la urechi.

  • No comment.Impresionant!

 3. Sofer De Prahova

  Daca avea abtipild cu HyundaiClub sau cu ForumHyundai trebuia sa-l lasi acolo 😀
  Glumesc. +

 4. Interesant faptul ca pe o vreme ca aia nici cel cu peugeot-ul rosu , nici cel cu loganul (si cati altii) NU aveau nicio blestemata de lumina aprinsa. Dar merg cu proiectoarele cand e soarele pe cer…

  + pentru initiativa.

 5. Eh ajutam fiecare cum putem dar totusi: eu nici nu incercam sa il scot de acolo, cu tractiune fata/spate nu are rost sa te chinui in unele cazuri iar aici clar nu avea.
  PS:ditai viscolul si astia nu au becuri…
  duba santa https://www.youtube.com/watch?v=7pcazLVTuK4
  idiot cu ceata https://www.youtube.com/watch?v=gIx6e5rdb98

  • Ma bazam pe cauciucurile bune si pe faptul ca nu era de tras o masina mai grea decat a mea. Dar, nu stiu daca reuseam.

 6. +
  Si eu as fi facut la fel. Nici eu nu am o masina puternica, dar as fi zi ca ” incercarea moarte nu are” 🙂

 7. @mariusikk + si de la mine 🙂
  P.S. Nu era un Jeep, ci o Toyota (2:46) 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!