Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Putin ajutor

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 96

Faith in humanity restored.
Vedict, crima ! Scanteieste, dar nu benzineste. Dupa indicatiile din bord mai avea benzia, sustinea ca a alimentat. Piulita filtrului decantor colmatata cu ulei + jeg. Filtrul de dinaintea carbuatoruluiu, cam gol. Kanci filtre de schimb, kanci capac delco de schimb. Kanci triunghi.Nu stiu cum a luat ITP-ul si cine si de ce o mai lasa pe strada.
Am scos-o din poarta unitatii.
Manevrele de resusitare au durat in total 20 de minute, dupa care am declarat decesul.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/putin-ajutor/

6 comentarii

 1. Avea scanteie?
  Adica daca avea scanteie inseamna ca capacul de la delco e in regula.

 2. Nu pricep, daca dadea scanteie ce legatura are delcoul? Nu puteai demonta filtrul si curatat cu hainele doamnei?

 3. Ca idee e bine sa i capac delo de schimb.
  Nu benzinea. Probabil hartia de filtru, imbibata cu apa in timp, inghetase. Nu mai vorbesc de pahar, care era cam inaccesibil.Intuneric, frig, murdar. E o tot dadea cu bobina.

  Ce n-am spus e ca aia de s-au porit sa impinga erau tigani, romulani. Tiganii care sunt de obidei etichetati in fel si chip. Masina lor avea numere de Franta.

 4. @Ursul Grizonat, din poza vad deja o eroare fatala pe perioada rece la Daciile elicea de ventilator montata direct pe pompa de apa. Cine a avut asa ceva, stie ca in perioada rece, trebuie facut un „scut” care sa protejeze carburatorul de curentul de aer produs de ventilator. Scutul se poate face in strada, dintr-o doza de suc sau bere(aluminiu nu se aprinde). Acel curent de aer, provoaca aparitia cristalelor de gheata in sita de la intrarea in carburator, pe fundul cuvei de nivel si in pompa de spritz. Blocarea sitei, impiedica pompa sa mai trimita benzina catre carburator, aceasta luand calea returului catre rezervor. Cei drept, acelasi fenomen poate sa para si in filtru decantor, motiv pentru care, cel putin in perioada rece, aveam minim doua bucati de rezerva in portbagaj + o sticla de alcool tehnic. imediat dupa ce schimbam filtrul, in cel dat jos, turnam putin alcool si era gata de reutilizare 😀 .
  http://i.imgur.com/tpuh5MU.jpg

 5. @Huffy, au cazut avioane din cauza filtrului decantor. Si relativ recent. Doar 25 ml de apa la zeci de tone si au colmatat filtrul.Acum 15 ani avem si cheie de 19 si jegler de schimb, si durubelnita scurta, tot arsenalul.

 6. @Huffy +1 pentru explicatia tehnica 🙂

  @Ursul Grizonat Ha-ha, alte vremuri (apuse acum). Invatai si putina mecanica auto, de voie de nevoie 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.