It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cu rabdarea se trece… intersectia

Adăugat de Ameriknu
Raportează ca șters! 33

Un filmulet creat mai mult ca un raspuns la „Destul e destul!„.
Practic aici puteti vedea prin ce trec in fiecare dimineata, gratie lucrarilor la metrou. O situatie care te poate scoate din pepeni foarte usor, rezultatul fiind vizibil in celalalt filmulet.

P.S. Da, stiu ca exista rute alternative si chiar am luat-o pe ele, dar avand in vedere ca pe ele fac la fel sau chiar mai mult fata de mersul prin aceasta aglomeratie, am inceput sa lucrez la propria rabdare. 🙂

Locatia: http://goo.gl/maps/0Btsj

9 comentarii

 1. mariusikk

  Acolo e asa din cauza metroului. Acelasi traseu il am si eu, numai ca eu am gasit o ruta in care din 13 septembrie in maxim 5 minute sunt la Mall la Afi. Ti-as spune aici ruta insa mai citesc si altii si s-ar aglomera ruta. Gaseste o cale si iti dau pontul.

 2. Ce nimeresti melodiile :)))

 3. @mariusikk
  Eu vreau sa evit intersectia aia, de la AFI. Nu o inghit sub nici o forma…
  Asa, am luat-o prin Ghencea si apoi am taiat-o printre blocuri, imediat dupa cimitir si am iesit exact dupa lucrarile la metrou, pe Sibiu.
  Circul, da, adica nu stau deloc. Dar la timp ies la fel cu mersul prin aglomeratie. 🙂

  @kamayo
  Ne straduim si noi! 😛

 4. mariusikk

  @Ameriknu de ce nu spui bre ca vrei sa iesi la Sibiu? Eu am vazut in clip ca ai facut dreapta pe Vasile Milea si am crezut ca spre Afi ai treaba. Pai traseul care ti-l propun eu da fix unde vrei tu sa iesi, adica la Sibiu. Iti spun aici ca nu cred ca se prinde chiar multa lume, nu ti-ar placea mai mult sa iei Sibiul cap coada si sa iesi in Timisoara, stii tu e o strada care duce direct aproape de 13 septembrie la un semafor langa un liceu… , statie de autobuz…. cred ca te prinzi tu;)

 5. mariusikk

  Aaa si probabil o sa imi spui pai da dar intre Drumetului si Favorit e coada, tu la Drumetului cand vrei sa mergi spre Sibiu, spre Timisoara, nu faci dreapta pe Sibiu mergi in fata spre Tricodava si apoi faci dreapta e o strada cu o scoala, gradinita ce o fi da in drumul taberei aproape de drumul taberei 34, faci dreapta spre favorit si la favorit stanga spre sibiu. Ai noroc pentru ca unde iesi de pe strada cu scoala in bulevard in drumul taberei iesi pe portiunea neafectata unde sunt cele 3 benzi neatinse, iar cei care vin dinspre Moghioros vin de pe o portiune cu 2 benzi si intra si ei un pic inaintea ta practic pe 3 benzi, deci nu e aglomeratie pana la Favorit. Si ai scapat de dureri de cap 😉

 6. mariusikk

  Iar daca ai nevoie de la Sibiu cumva spre Plaza sa mergi poti opta pentru o alta varianta (scurtatura care te scoate de la Favorit in Timisoara la o statie de tramvai de la Sibiu. La Favorit faci stanga imprejur si o iei prin fata cinematografului, deci nu pe bulevard ci pe strada paralela cu bulevardul in capat faci dreapta, prima la stanga, a doua la dreapta, in capat stanga, imediat dreapta, dreapta in capat si stanga si ai iesit in Timisoara 🙂

 7. @Ameriknu Degeaba, daca esti baiat rau faci un rating mai … bun (vezi link-ul direct din descriere) 😆
  +

 8. @mariusikk
  Multumesc pentru ponturi. 😀

  @GeluCJ
  Sa traiesti! Mi-ai dat o idee pentru o melodie de fundal pentru urmatorul filmulet. 😀 😀 😀

  @Dorin Vasile (facebook)
  La sfarsitul filmuletului este o lista cu toate melodiile folosite. 🙂
  Dar, sa nu zici ca sunt rau, melodiile sunt:
  Laurent Wolf – No stress
  Irene Cara – What a feeling
  Holograf – Vreau o minune
  Jimmy Jones – Good timin
  James Brown – I feel good
  Michael Jackson – The way you make me feel
  Neville Dickie – Saint Louis blues
  Queen – Don’t stop me now
  Peggy Lee – Why don’t you do right
  Pink – Boring
  Mumford & sons – I will wait

 9. AragazCuBuleDeAer

  Si acum sa nu-mi spuneti ca stiati de aberatia din intersectia cu pricina…sa o luam metodic ,intersectie semaforizata,buuun,dar cum mama naibii stiu eu ca pieton pe ce culoare traversez daca intersectia nu este prevazuta cu SEMAFOR PENTRU PIETONI ???
  La idiotenia asta nu am mai avut timp sa fac o sesizare la politia rutiera…ROMANIA TE IUBESC !!! 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!