Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Racer BV; Motociclisti & Idioti

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 47
 1. Motociclist grabit
 2. Idiot care intra in fata mea pe banda cu 30km/h cand eu aveam >90km/h
 3. Trecere de pietoni, pieton…mda
 4. Audi „de curse” in Brasov
 5. NU, nu am nimic cu motociclistii
 6. Cand vine vorba de giratorii, benzile clar nu mai exista, fiecare alege drumul cel scurt si atat
 7. Copil inconstient, se arunca pe trecere alergand in fata masinii, apoi tot el comenteaza ca nu s-a intamplat nimic, de ce se ia lumea de el…
Ce mai caută lumea:
 • motociclist idioti in trafic

6 comentarii

 1. HosmiMubarak

  7. Unde se grabeau toti, sa prinda semaforul din fata?
  1. Cu motociclistii ar trebui sa te obisnuiesti cel putin din motivele de mai jos si poate sa-ti iei motocicleta:
  -Motociclistii ocupa de patru ori mai putin spatiu
  Ce libere ar fi orasele daca macar jumatate din soferi ar merge pe moto sau bicicleta, cel putin cand merg dupa tigari sau paine? Fara coloane, nervi, ore pierdute aiurea in trafic, fara eterna lipsa a locurilor de parcare (4 moto = o masina).
  -N-asculta manele la maximum. Poate doar in casca, dar nu deranjeaza pe nimeni.
  -Nu poarta ghiul si lant de aur (sau daca poarta, nu se vad din cauza echipamentului)
  -Motocicletele n-au numere „pe Bulgaria“. Cine a fost lovit de o masina de Bulgaria stie cum e cu Bulgaria!
  -Motociclistii nu opresc in mijlocul strazii ca sa-si cumpere tigari, folosind luminile de avarie.
  Obiceiul opritului in mijlocul strazii este atat de raspandit si incurca atat de mult circulatia, si e pedepsit teoretic asa de bland, practic deloc!
  -N-au lumina de ceata pe care s-o porneasca in coloana
  De sute de ori am vazut lumini de ceata aprinse in coloane=total inutile si total deranjante; cine a mers cativa zeci de km cu luminile de ceata in ochi stie cum e.
  -Sunt mai atenti in general (vorbesc de motociclisti cu carnet).
  -Motociclistii nu fluiera dupa femei la stop.
  -Motociclistii nu prea claxoneaza, mai ales ca disperatii.
  -Nu conduc bauti. In primul rand, din ratiuni de echilibru.
  -Motociclistele nu-si fac freza in oglinda, nu stau pe facebook, cu cafeau si tigara in mana. Un amic a fost lovit destul de rau de o domnisoara care nu a oprit la stop, iar reactia domnisoarei a fost: sa-mi bag p–a ca mi-am varsat cafeau pe mine. Amicul a zis: nu-i nimic, bine ca masinile nu au patit nimic!

 2. Foarte bine ca atat tu cat si cel cu duba i-ati spus ca nu a facut bine, chiar daca pe moment a avut iesirea aia. Sa speram ca acasa ajuns, linistit fiind, poate se va intreba de ce acei doi adulti i-au spus ce i-au spus…si poate il va intreba si pe ta-su si sa speram ca ta-su ii va explica.

 3. 7. Eu as fi injurat dubistul in locul copilului. Se vedea grupul de pietoni pe trotuar? Se vedea. Se vede indicatorul si marcajul de trecere? Se vede. Ai si semafor pe galben intermitent. Ce conteaza ca a alergat copilul? Nici nu a fost asa de sprinten.

  • Recunosc ca e putin exagerat, dar:
   – educatia copiilor altora e treaba parintilor si intr-o mai mica masura a educatorilor si invatatorilor.
   – cat timp copilul nu a facut nimic neregulamentar, ar fi aiurea sa fie mustrat si de un strain. Eu tin minte ca nu prea acceptam critici de la altii decat rude (parinti, bunici, unchi/matusi), mai ales cand stiam ca am dreptate… si am inceput de mic sportul de performanta deci aveam un oarecare repertoriu de injuraturi de la o varsta frageda. 😉
   – nu am zis sa injuri tu dubistul… tu in sitatia data nu prea aveai motiv sa intervii decat daca dubistul injura copilul sau il lua la bataie.
   – cat despre trecere in fata portii scolii… am asa ceva la 50m de birou si stiu cum e. Dar inca nu am fost luat prin surprindere de copii pentru ca la copii ma astept. Am fost luat de parinti, care parcau pe acea trecere si sareau din masina direct pe ea in fata masinii mele, sau isi aduceau aminte la jumatea trecerii ca au uitat ceva si mi se intorceau in fata… chestie stupida si neregulamentara. Dar copiii pana acuma din fericire nu iau imitat 🙂

 4. 00:17- acolo este iesirea de la Mall (Ploiesti). Cam toti se arunca direct in B2. Oricum solutia constructiva nu este cea mai fericita, puteau face o bretea de acces in DN1.

  • Accesul in DN se face acolo prin traversarea ambelor sensuri de mers ale DN-ului, de aceea am spus ca solutia constructiva nu este cea mai nimerita.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.