It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Se raceste pizza

Adăugat de IScam
Raportează ca șters! 43

Niciodata nu o sa inteleg de ce trebuie sa astepti sa ajunga masina langa tine sa poti pleca si tu, desi ai timp si loc.

14 comentarii

 1. Cristy SB

  Astia chiar nu au simtul conservarii. Au cap de pluta.

  • Cristy SB

   Scuze. Autorul a semnalizat stanga si a virat stanga. Deci cam fortat clipul.

  • Nu înțeleg ce vrei sa zici Cristy. Spune clar într-un singur comentariu.

  • Cristy SB

   Ce vrei sa zic? Omu a prins o fereastra sa iasa, ca semnalizai stanga si ai intors la stanga. Probabil ai fost surprins de manevra brusca a pizzarului, dar ati intrat fara sa va intersectati.

 2. In curand o sa-si monteze si girofar si vor fi incadrate la autovehicule prioritare. Lumea trebuie sa manance, nu?

 3. Probabil a plecat dupa ce a vazut ca incetinesti si semnalizezi stanga.

 4. Andrei Ciocan

  Chestia cu semnalul nu ține, eu habar n-am ce ai tu în cap mai ales că am văzut la viața mea o infinitate de semnale puse de aiurea. Până nu e evident că mașina face stânga / dreapta / oprește nici eu nu fac nicio mișcare dacă am cedează.

  • Era s-o iau c-o blonda zapacita intr-o intersectie de cartier… Eu semnalizam stinga, ea stinga… Nu stiu ce ma face sa mai intirzii putin si… ea vireaza dreapta. Cadeam de prost? Cadeam.

 5. Nu vad ce rost are video-ul asta. Daca vine unu si semnalizeaza dar merge tot inainte celalalt pica de prost. Sau daca e altu de-si uita semnalizarea pornita ca are troaca din ’80 „pe” jermania mai „dotata” decat una noua din 2018. Normal ca astepta pana vede unde mergi.

  • In general pizzerii astia o cam iau pe scurtatura si s-a gasit sa plece la fix pentru un posibil poc.

 6. Semnal stanga, incetinit, virat stanga. Normal ca pizza s.a bagat. Nu te.a incomodat nu s.a urcat pe tine. Care e problema?

 7. O postare pt nimic :)) A vazut ca incetinesti + semnal stanga ..s-a gandit omu sa plece,de ce sa stea acolo? Cui trebuia sa acorde prioritate si in ce moment??

  Aaaa..ca sunt cazuri in care semnalizeaza stanga si mai merge 500 de metri inainte si fac poc…sa fie sanatosi . In cazul de fata 9soferi din 10 nu ar mai fi asteptat!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!