Rachete sol-sol

Adăugat de Limit
Raportează ca șters! 57

Unlimited Autobahn dar nu numai!

12 comentarii

 1. Si culmea este ca,cu ce viteze se circula pe acolo,rata de mortalitate rezultata in urma accidentelor rutiere sunt de 3 ori mai mici decat la noi in tara.Oare care ar fi explicatia?Bizoni au si ei(mai putini ca la noi),masini vechi au si ei(poate mai bine intretinute).Pai scoala de soferi dureaza 6 luni la 1 an,itp-ul(TUV)nu se ia asa de usor(daca ai farurile dereglare te pica),autostrazi bine gandite.

 2. @Yok: infrastructura. La noi daca mergi mai repede sigur dai intr-o groapa / denivelare sau te trezesti intr-o zona cu lucrari prost semnalizata…

 3. @Ruhestand: Si infrastructura are rolul ei, dar cred ca mai mult tine de o anumita „doza” de civilizatie si respect pentru reguli (educatie), pe care nu toate natiile o poseda.

 4. Eu in Germania nu am prins nicio racheta! bai, nicuna! si imi doream tare de tot. Pe de alta parte consumul meu in .de e ceva de speriat! 😀

 5. Mortalitatea scazuta in trafic e o urmare naturala a vitezei medii de deplasare mai mari. Cu cit mai putine masini la un moment dat in acelasi loc cu atit scade sansa ca ele sa se plesneasca.

  In afara de ambuteiajele/blocajele obisnuite, pe drumurile din germania (si nu numai) rar vei vedea aglomeratii de masini care merg bara la bara cu 40-60.

  P.S.: aia mergeau cam incetisor…

 6. Ignat Alexandru

  @ Mituc : erau in pauza de masa probabil si de aceea mergeau incetisor.

 7. @Mituc: vezi abuteiaje la orele de varf pe autostrada cu 3 benzi pe sens langa intrarile in oras

 8. Si tu ce pazesti? 😀

 9. Pentru cei interesati de ce rata accidentelor este scazuta… ignorand gropile, animalele, pietonii, carutele etc din romania.
  https://www.youtube.com/watch?v=wzVaa557I9k

 10. si rachetele unde sunt?.. daca dadeai de adevaratii baieti racheta puneai avariile si te dadeai jos, avand senzatia ca stai pe loc. Nu cred ca avea vreunul peste 200km/h.

 11. Eh! hai ca au fost cativa cu 240 – 260.
  Nu dai usor de 300+ trebuie sa gasesti persoana care nu a mai dat de mult 300+, si care chiar are chef de consum fara rost, sau cel mai grav cei care incearca pentru prima data.
  viteza mare este de incercat de cateva ori, da! este o experienta, dar cand ai zeci de circuite la ore distanta, sau serpentine frumoase… 300+ pe autosgtrada e prea, prea.
  Sunt masini care implica un grad de risc mare si chiar necesita experienta – cele care pot 300; cum zice Jay Leno toti barbatii cred ca pot, asa cum cred ca sunt tari si la sex… 😀

  Stii ce este cel mai frumos la 300+? Franarea (defapt franarea si viteza in curba sunt cele mai frumoase calitati ale unei masini)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!