Radar / partea a IV-a

Adăugat de LRD
Raportează ca șters! 11

Locaţie: DN 2E, jud. Suceava, între localităţile Berchişeşti şi Capu Codrului.

11 comentarii

 1. Nu am inteles. Pana la urma pe tine de ce te-a oprit? ca martor sau pentru viteza?

  • Circulam cu aprox. 70km/h pe o porţiune de drum situată înafara localităţii, unde limita de viteză era de 90km/h. Mă oprise pe motiv că ar fi fost un indicator de limitare a vitezei la 50km/h deoarece urma o intersecţie cu un drum fără prioritate. Dar, după ce agentul de poliţie a observat camera de bord, era contrariat de faptul că respectivul indicator dispăruse. Aşa că, după verificarea documentelor personale şi ale autoturismului, constatând că sunt în regulă mi-a urat: „Drum bun şi sănătate!”.

  • Limita de 50 acolo… debili… a trecut biciclistul ala cu 50+…

 2. Eu am înțeles ca la un moment dat fusese un indicator de 50, care intre timp a fost scos de acolo, dar polițiștii nu știau asta 🙂

 3. Si pe celalalt coleg l-a oprit pentru depasire? sunt curios cum ti-a masurat viteza cand tu il aveai pe ala in fata ta?:))

  • Pentru depășire l-a oprit. Nu cred să fi avut peste 90km/h.

  • Si eu sunt curios cum stie ce viteza ai cand ai un obstacol in fata(masina in mers)

 4. au aproximat ochiometric ca LRD avea viteza:)). Oricum si ala a ciupit putin linia continua, nu f mult, ca s-a reintors pe discountinua. Cum or fi vazut ei de la asa distanta?

  • A ciupit linia continua??? In timpul depasirii unde crezi ca era daca nu dincolo de linia continua? Deci daca tu incepi depasirea inainte de intersectie (pe discontinua), apoi depasesti de-a lungul liniei continue si te reintorci pe discontinua nu incalci nicio lege?!

   In plus, la clipul cu taximetristul in sensul unic te superi pe autor ca a facut pe justitiarul.

   Sper ca nu ai permis.

 5. AragazCuBuleDeAer

  Indicatorul lipsa nu era pentru ca urma o intersectie cu un drum ci pentru faptul ca este limitare de viteza datorita curbei periculoase…mama ei de legislatie. Politistul a fost neatent la detalii, sa nu folosesc alt termen.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!