It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. incepatorul

  Parerea mea e ca nu de radare fixe avem nevoie, ci de radare de viteza medie … pui 2 camere care citesc numere de inmatriculare la 10-15-20-50 km distanta una de alta (+ un server care calculeaza viteza medie a masinii) si s-ar calma traficul foarte mult.

  • Deci intre 2 radare pot sa merg cu 200 kmph. Sa vad cat prinde masina. Apoi trag pe dreapta si cand stiu ca e ok trec mai departe, plec linistit stiind ca media de viteza e ok..?

  • Sau am un accident intre radar 1 si radar 2. Stau 30 minute si cand se elibereaza pot sa merg cu oricat ca media de viteza e oricum ok…

  • EmanuelD Daca limita de viteza este 50 kmh pe o portiune de 10 km si tu de duci 8 km din 10 cu 200 kmh inseamna ca trebuie sa iei o pauza de cca 7 minute tras pe dreapta. Dupa un timp nu o sa te mai arda. Oricum sub radarele de viteza mediu trebuie treci cu viteza maxima admisa, adica nu merge ca te duci sub unul cu 20 kmh si sub celalalt poti cu 80 ca sa-ti iasa 50 kmh viteza medie.

   E ca si cum ai avea o serie de camere fixe interconectate: nu poti sa treci limita de viteza in dreptul lor dar nici intre ele.

 2. in romania ar fi bune oricare dintre ele , numai sa le puna

 3. Cristy SB

  In Romania daca ar fi puse radare fixe presemnalizate, ar fi prinsi multi cocalari care si-au luat carnetul exact cum si-au facut averea. Prin hotie. Vor sti sa anuleze amenda. prin filiera romaneasca.

 4. Eu propun ca pana la instalarea de radare fixe(de cele mobile avem parte tot timpul chiar daca preventia militienilor este zero) sa construim naibii autostrazi macar intre orasele importante si apoi sa ne plangem de viteza. Momentan ne situam aproape de cifra magica de 100 de morti la un milion de locuitori. Desiguri, acestei cifre i-as mai adauga un 50% deoarece avem 3-5 milioane de cetateni plecati afara dar inca au domiciliul in romania, deci pe statistica da bine, suntem 20 de milioane in teorie, faptic vreo 15

 5. ZegheTank

  Imediat dupa 1:03 se vede cum trage o fotografie.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!