It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sa mai si radem…

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 246

Nu am stiut cum sa reactionez… Nici d-lui politist nu cred ca ii venea sa creada

19 comentarii

 1. Politistul trebuia sa reactioneze… altfel. Mie-mi vine sa ii bat cu racleta, matura sau lopata de zapada pe astia care nu isi curata masina cand pleaca. El putea sa ii ceara un pic actele, macar sa le verifice pana isi curata singur masina.

  • Si eu am avut aceeasi reactie initial, dar cred ca a incercat metoda asta ca sa apeleze la rusinea lui, in cazul in care exista.

   Sunt multi cocosi care s-ar plange dupa aia la prieteni „ba, cum m-a vazut garda, cum m-a oprit. Cica sa ii arat eu actele, desi n-a vrut sa imi arate ordinul de serviciu, etc.”.
   Ca un mic exemplu, tin minte ca si Ursul (pe care nu l-am mai vazut de multa vreme pe aici – chiar, ce s-a intamplat cu el?) era genul care s-ar fi legat de politist ca nu are cascheta, de exemplu.

   Deci inteleg ce vrei sa zici, insa asa (in felul in care a procedat politistul), cred ca oricat de cocos ai fi, nu prea iti vine sa povestesti nimanui ca s-a pus politistul sa iti dea jos zapada si sa te certe ca nu ai facut-o deja. 🙂

 2. Oare si-o fi dat seama ca-i penibil? :))

 3. robwin_75

  Ce inseamna sa fii mafiot !!!

 4. De asta e bine sa incepi cu curatarea plafonului si apoi restul masinii, caci la o frana brusca vine „parul” in ochi. + pt video.

 5. haios

 6. merita premiul „prostul anului”

 7. Trebuia politistul sa reactioneze cu o amenda

  • Daca lua amenda, poate invata ceva. Data viitoare va face la fel.

  • Asa trebuia sa reactioneze politistul! Data viitoare poate nu mai pleca cu plafoniera masinii plina cu zapada. Clar ca este de-o prostie si-o inconstienta fara limite! Daca frana in timp ce mergea…. nici nu vreau sa ma gandesc cum se termina…
   Numai bine!

  • Asa zic si eu. Trebuia reactionat cu o amenda, dat cu pixul pe hartie nu cu mana prin zapada.

 8. Chiar m-ai facut sa rad azi :))) +

 9. Unii nu merita sa aiba masina.

 10. Amendă, amendă, dar există temei legal?

  • Hai sa vedem. Avem:
   Art. 148 – Se interzice conducătorului de autovehicul sau tramvai:
   9. Să intre pe drumurile modernizate cu autovehiculul care are pe roţi sau pe caroserie noroi ce se depune pe partea carosabila ori din care cad sau se scurg produse, substanţe sau materiale ce pot pune în pericol siguranţa circulaţiei.

   Si:
   Art. 102. – (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
   26. pătrunderea pe drumurile publice modernizate cu un vehicul care are pe roţi sau pe caroserie noroi ce se depune pe partea carosabilă ori din care cad sau se scurg produse, substanţe sau materiale ce pun în pericol siguranţa circulaţiei;

   Eu zic ca zapada si gheata de pe plafon pot pune in pericol circulatia atat pentru cel care nu si-a curatat masina cat si pentru restu’. 🙂

 11. @cosmindaniel12 Singurul mai putin amuzat de situatie cred ca era tocmai politistul 😀 +

 12. TeFuraJean

  Precum un copil mic și tolomac căruia îi cade fesul pe ochi!! +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!