It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Raiul bicicliștilor

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 38

Visuri umede pentru Bucharestbiketraffic?

11 comentarii

 1. Civilizatie , nu ca la noi.

 2. A se observa si faptul ca nu vezi vre-un sarac care sa plece cu scart cu golfu lui de 500 de euro cu toba sparta, e vis umed pentru orice om civilizat.

 3. cristy sb

  Respecta oamenii prioritatile. Nu ca ar fi mai buni, dar au frica de amenzi babane. Ti le trimite prin posta 🙂

  • Cand tii de viata altuia de frica unei amenzi, nu poti spune ca esti om.

 4. Ce frumos se asigura, semnalizează si ce elegant virează. La noi cei din spate ar fi rupt claxonul in doua si biciclistul era la 5 m in aer.

 5. Romania e cu vreo 200 de ani in urma

  • Ai sa razi , sunt chiar cu mai multi de atat daca ne raportam la bunul simt si respectarea legilor si drepturilor omului.

 6. Din cauza asta au plecat 5 milioane de oameni din Romania.

 7. lupimaudk Gand la gand cu bucurie:
  https://www.trafictube.ro/raiul-biciclistilor/
  doar putin mai lung si intamplator cu acelasi titlu 😆
  +

 8. ZegheTank

  Treaba cu bicicletele e impartita. Am de amandoua si nu e de dorit sa mori sau sa te schilodesti cu prioritatea in mana. http://www.biciclete.net/sfaturi_practice_pentru_mersul_cu_bicicleta/4_deplasarea_prin_intersectii_mai_deosebite-28-791.html
  Sincer, vorbind din punctul de vedere al biciclistului, este mult mai usor pentru un biciclist sa evalueze ce se intampla in jurul lui pentru ca are camp vizual 360 grade si sa se opreasca sau sa ocoleasca pe unde este vazut si pe unde vede, spre deosebire de o masina care poate avea doar 2 oglinzi si un parbriz! Eu as scoate din legislatie prioritatea bicicletelor in astfel de situatii.

  • Daca esti atent si nu pe telefon si ai oglinda din dreapta bine reglata si te uiti in ea este imposibil sa nu-i vezi, dar cand te uiti numai in fata cel mai simplu este sa scoti din legislatie? Ce ai zice sa interzicem bicicletele?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!