It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum să rămâi fără permis de 3 ori în 300m – Trafic Bucureşti

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 55

Situaţii diverse surprinse prin trafic. Şoferi care nu respectă reguli elementare de circulaţie şi dau dovadă de lipsă de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru mai mult conţinut, apreciază videoclipul şi abonează-te canalului de YouTube. Mulţumesc!

ABONEAZĂ-TE

6 comentarii

 1. Baaaa esti nebun, cum au luat permisul fratilor asa oameni…

 2. GrigoreSGM

  Am si eu o curiozitate: daca sunt pe trecere (ca si pieton) si vine unu ca asta si nu imi acorda prioritate, ii bai mare daca ii trag un bombeu in tabla si ma tot duc? Sau e oprit pe trecerea de pietoni si eu ca sa trec strada trebuie sa il ocolesc iesind de pe trecere, ii bai mare daca ma urc peste el si ii calc capota? Am vazut ceva filmulete pe net cu unii care faceau asa, treceau cate 10-15 la rand peste capota omului.

 3. La ultima fază nu pot să fiu de acord cu tine.
  Art. 6. În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, expresiile şi termenii de mai jos au următorul înţeles:
  1. acordare a priorităţii – obligaţia oricărui participant la trafic de a nu-şi continua deplasarea sau de a nu efectua orice altă manevră, dacă prin acestea îi obligă pe ceilalţi participanţi la trafic care au prioritate de trecere să-şi modifice brusc direcţia sau viteza de deplasare ori să oprească;

  Da, la finalul zilei, vorbim clar despre o scârbă de om și cel puțin 1 incompetent/corupt. Cel care l-as scos din școală și poate și cel de i-a pus permisul în mână.

  • exact asta vroiam sa zic si eu… atat timp cat a trecut prin spatele pietonului care n-a schitat nimic, cum poate cineva sa spuna ca nu i-a dat prioritate.
   incep sa cred ca am pierdut eu niste ore de legislatie sau n-am gasit prin normativ articolele alea in care se stipuleaza ca trebuie sa treci la 10secunde sau 10m dupa/ in spatele pietonului… maine/poimaine aflam ca si daca vrei sa virezi stanga, trebuie sa efectuezi manevra doar dupa ce masina care a trecut e la minim 50m dincolo de intersectie.

   ps: ultima parte, aia cu incompetentul si coruptul e o afirmatie, pe care nu ai cum sa o probezi

 4. Gagica de la 0:45? iam iam

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!