Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Cum sa ramai fara permis! Ghid practic!

Adăugat de Patrick Alex
Raportează ca șters! 177

Va rog sa urmariti masina alba din stanga…

22 comentarii

 1. NormalDriver

  Asa si? Asta a invatat la scoala de soferi. Asta stie sa faca.

 2. Daca politia si-ar indeplini mai des aceasta obligatie de a supraveghea respectarea legii, adica preventie, eu cred ca ar fi mult mai putine accidente /incidente pe strazile noastre.

  • In primul rand, trebuie sa fie la locul potrivit in momentul potrivit.

  • Patrick Alex

   si sa nu stea la panda…..de aia ii uraste lumea, nu pentru ca previn, ci pentru ca sunt niste pandari infecti :)))

  • @CataM – cateodata si camerele de supraveghere sunt suficiente… chiar si in aceasta situatie… +

  • Din moment ce respect regulile de circulatie politia poate sa stea la panda oriunde si oricand.
   Chiar nu inteleg de ce deranjeaza pe cineva ca un echipaj de politie nu este vizibil in timpul supravegherii?

 3. Daca s-ar da o lege cu camere video la fiecare semafor (cel putin in Bucuresti), s-ar micsora numarul permiselor cu vreo 30%.

 4. Nu stiu de ce bucurestenii sunt asa grabiti. De multe ori vad in Sibiu cum trec pe rosu la una-doua secunde dupa verde si de cand mai sunt 4-5 secunde inainte de verde, incep sa inainteze in intersectie. Oricum nu castiga nimic, in afara de o eventuala perioada de pauza de la sofat.

  • Atat ii duce capul. Simplu.

  • Aloo ! Nu mai generalizati. Suntem soferi. Nu conteaza de unde. Melteni sunt peste tot. Nu mai jigniti 2 milioane pt 1000 de idioti 😉

  • Intotdeauna e unul si mai si ca tine 🙂 Doar ca prostia e distribuita egal in tara. Atata doar ca un sfert din masinile inmatriculate in Romania sunt de Bucuresti.
   De aia suntem mai vizibili. Matematica elementara. Altfel, uite, eu ma feresc de masinile de Ilfov, cei din Suceava de masinile de Botosani (nu ca ar fi tare multe, alea de BT 🙂 )… si tot asa.

 5. La inceput mergea pe contrasens? Sau de ce sunt separate sensurile?

  M-am speriat initial, am crezut ca ne arati doar cum a trecut pe rosu. Apoi a venit cireasa 😀

  • adicristea

   Partea din dreapta, pe unde merge autorul, vine din pasaj. Cel cu Mitsubishi vine pe partea de pe deasupra pasajului. Merge regulamentar. Pana la semafor. 🙂

  • Nu e pe contrasens, sunt inca 2 benzi si acolo. Autorul iesea dintr-un pasaj.

 6. nu a avut nicio treaba, niciun stres…probabil are experienta vasta

  • Absolut. E clar o obisnuinta. A vazut intai la altii, dupa care a prins curaj. Pana cand a ajuns sa ignore semafoarele, considerand ca el e zeu si trece pe unde vrea el si cand vrea el.
   Nu e singurul. Zilnic vad 2-3 zmei de astia. E epidemie… 🙂

 7. oskar77adi

  sper ca 60 zile sta pe tusa..?

 8. cred ca omu nici nu a vazut semaforul ca e rosu…a intrat ca era liber

 9. Instant karma. +
  Treceti, idiotilor, pe rosu, treceti… Depasiti coloana oprita la semafor, depasiti linia continua, mergeti cu 100 km la ora in localitate, depasiti pe trecerile de pietoni, nu acordati niciodata prioritate si lumea e a voastra… Pana cand, invariabil, sunteti prinsi si ramaneti fara carnet. O luna cel putin. O data. De doua ori. Daca nu cumva provocati si un accident. Mortal. Bine ar fi sa muriti doar voi. Singuri in prostia si nesimtirea voastra.

  Si mai e ceva. In Bucuresti, pe Magheru in special, semafoarele sunt sincronizate. si destul de dese. Treci pe rosu? Prinzi rosu pe urmatorul. Nu castigi nimic. Deci o manevra absolut inutila si prosteasca.

 10. @Huffy – sa-nteleg ca nu circuli prin Bucuresti, altfel n-ai comenta. Te invit intr-o zi de maxima aglomeratie, prin zona Pietei Universitatii si mai discutam…. Sau intr-alta zona de prin Bucuresti unde se circula infernal!
  Nu sunt de acord cu trecerea pe rosu din foarte multe motive.
  De acord cu Kralizec…. daca respect regulile de circulatie, poate sa fie militieni la fiecare intersectie, ca nu-mi pasa…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.