Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Ramai sau nu fara permis?!

Adăugat de AGENTUL
Raportează ca șters! 22

Intr-o intersectie bucuresteana dirijata cu semafor functional si indicatoare, semaforul aditional verde intermitent pentru virajul la dreapta nu functioneaza. Ce respectam?!

*catelul din sfarsitul clipului este nevatamat sau traumatizat, l-am vazut 😉

Ce mai caută lumea:
 • iesirea din parcare stinga

11 comentarii

 1. romanicus

  La fel semaforul de pe Fundeni nu functioneaza. Ieri mi-am luat claxoane de la un taximetrist pt ca nu am virat dreapta pe Pantelimon si am asteptat sa se faca verde.

 2. mariusikk

  @Agentul unde e intersectia cu pricina?

 3. Ignat Alexandru

  Atunci cand semnalul verde intermitent nu este in functiune trebuie respectata culoarea semaforului. Am vazut prin Bucuresti mai multe locuri, unde, pentrua proteja pietonii, semnalul verde intermitent este oprit cat e verde pt pietoni.

 4. Disturbance

  Am patit-o in Constanta unde sunt multe semafoare intermitente. Nu mergea semaforul asa ca am oprit. Mi-am luat o gramada de claxoane si pe langa asta, au inceput sa ma depaseasca pe unde apucau si sa ma injure, ca-s prost. La romani, unele notiuni si reguli sunt prea complicate.

 5. Prin acceasi situatie am trecut eu cand am dat de permis pentru categ C+E. Reactia examinatorului cand m-a vazut ca am oprit: „Poti sa treci cu permisiunea mea”

  http://goo.gl/1NUabx

 6. Da, rămâi. Și nu mai călări trotuarul!

 7. Si cabam ai devenit piton agentule?

 8. Intersectia Sos. Pantelimon cu Sos. Fundeni:

  View Larger Map

  Dintotdeauna se face dreapta acolo. Vad ca exista semaforasul acela pentru intermitent, dar nu functioneaza.

 9. Se face dreapta sau nu atata timp cat nu clipoceste te supui semaforului sef.

 10. mariusikk

  @Agentul eu intreb de intersectie pentru ca nu o cunosc (sau nu o recunosc), insa stau un pic si ma intreb:

  Banuiesc ca straduta pe unde erai tu paralela cu bulevardul are o intrare putin mai in spate si vad ca se continua la dreapta, si de acolo banuiesc ca are din nou o intrare/ iesire in/din bulevardul principal.
  Asadar oare daca vrei sa faci dreapta, nu e mai rentabil s-o iei pe straduta aia si nu mai ai nici o treaba cu semaforul?

 11. Intersectia este sos. Pantelimon cu sos. Fundeni & str. Morarilor.
  Nu am ramas pieton si nu cred ca voi ramine vreodata,pt ca am mers inainte spre Delfinului,dar fiind rosu am oprit sa se faca verde,blocand banda pt virajul la dreapta,dar daca cineva ar fi facut la dreapta nu ar fi putut sa treaca de mine,si probabil traind din amitiri ar fi avut voie in mintea lui sa faca aceasta manevra,ca o data ca niciodata acel semafor functiona pe verde intermitent si s-ar fi iscat niste discutii.
  Iar trotuarul este facut de asa maniera pt a fi calarit(traversat) si de masini deoarece sunt putine iesiri de pe acea bretea 😉
  Pe viitor eu cred ca acea bretea va avea sens unic,inca se „lucreaza”…daca nu ar fi fost facute acele rampe,pt cine cunoaste,iesirea de pe acea bretea se face printr-o parcare de resedinta care vireaza spre dreapta,la iesirea din parcare faci stinga pe sos. Dobroiesti pt a intra pe sos. Fundei,apoi iar stinga pe Fundeni pt a ajunge pe Pantelimon,este o iesire dedicata masinilor in dreptul parcului si una prin fata BCR-ului,daca se intalnesc 2 masini mici nu au cum sa treaca una pe linga cealalta.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.