Rataciti in spatiu

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 91

Opriti aiurea, neopriti cand trebuie, B2 loveri si ignoranti.

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/rataciti:6

9 comentarii

 1. O zic pe aia romanesca …. doar la noi se poate sa bage camioanele pe DN plin de gropi,ingust si autostrada sa o foloseasca doar turismele.Cand o sa le cata la tarani casele din cauza trepidatiilor, atunci o sa folosim si noi bucata aia de autostrada.

  • Ma nu e vorba de romaneasca sau nu. E bine ca au dat drumul la autostrada chiar si asa limitat. Nu ma dau cunoscator intr-ale ingineriei civile ca nu sunt. Nu stiu ce probleme sunt sau daca sunt acolo si de ce au ales sa restrictioneze viteza si tonajul, e vorba de reguli. Ai pus o regula, o respecti sau o contesti daca ai dovezi sau cunostinte tehnice sa faci asta. Autostrada asta nu e deschisa de suficiente zile nici cat sa primesti un raspuns oficial despre scopul limitarilor, deci nu se pune problema de „sunt convins ca e ok, pentru ca , asa ca imi asum amenda daca ma prind” (chestie care cel putin la autostrada nu prea merge dpdv al sigurantei)

 2. La mulți ani! Și la cât mai puține filmări cu nereguli (deși asta nu prea cred că ține, la cum “evoluează@ traficul la noi).

 3. Si daca ala cu camionul are autorizatie speciala?
  Da, o neregula tare.

  • Sa zicem ca ar fi de domeniul fantasticului sa aibe un TIR e Turcia autorizatie speciala de a circula pe o autostrada din Romania construita de spanioli in primele 48 de ore de la deschidere (care deschidere a fost luni si despre care se stia de vinerea dinainte – 3 zile adica – de a se face), in zi de sarbatoare, in conditiile in care restrictiile sunt puse din cauza neregulilor gasite la constructie si pentru ca autoritatiile au considerat periculoasa circulatia acelor vehicule in conditiile date.

   Cum am spus, eu nu ma consider expert in constructii si autostrazi, nu mi-am dorit sa fiu si nu m-am informat despre partea tehnica a restrictiilor. E vorba de respectarea unor reguli aici, cand o autoritate iti spune ca e periculos sa nu le respecti (pericol in plus fata de cele care ar exista si in cazul in care nu ar fi restrictiile).

   O stire din multele despre tronsonul ala de autostrada: https://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-23561953-video-traficul-rutier-lotul-3-din-autostrada-a1-lugoj-deva-urma-fie-deschis-luni-restrictii-viteza-tonaj.htm

 4. Ca fapt divers, ai cantarit tu camionul sa vezi daca e incarcat sau nu?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!