It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

RATB fail

Adăugat de Sudsemnatu
Raportează ca șters! 51

12 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Hmm…Ai putea sa fi mai intelegator, nu strica. Eu la faze de genul acesta totdeauna las RATB – ul si nu m-am simtit agresat niciodata…Nici ofensat, nici inferior.

  • Omu’ o schimbat banda desi RATB-istu’ o semnalizat deodata cu trasu’ de volan. Cat de intelegator sa tot fii, mai ales cand nu stii ce ocoleste autobuzul ala.

   Ce vad in clip e o nesimtire mare a soferului de autobuz si o abtinere si mai mare a autorului pentru care il felicit. Nu o claxonat, nu o injurat, nu o nimic desi a fost impins fortat peste o banda pana aproape pe contrasens.

  • @Andrei Ciocan: la ce video te-ai uitat si la ce video ai comentat? Nu ti se pare ca sunt destul de intelegator? Practic m-a impins de pe 2 pe 3 si dupa aia de pe 3 pana pe contrasens de unde venea alt autobuz, doar ca sa depaseasca el un troleu aflat in miscare. Am fost nevoit sa ma opresc. Mai mult ce puteam face? Sa ma teleportez?

  • Trebuia doar să nu accelereze când a văzut că începe să semnalizeze. E firesc să lași autobuzele, transportă zeci de călători și nu e chiar ușor să-l manevrezi într-un oraș aglomerat.
   Am constat în destul de multe cazuri că cel de pe banda pe care urmează să trec accelerează imediat (se aude cum o duce peste 3000RPM) dacă vede că semnalizez din timp așa că prefer să aleg varianta neregulamentară, să semnalizez cu puțin timp înainte și să o calc dacă spațiul este suficient de mare încât să nu-l determin să încetinească.

  • bine bobita, daca tie ti se pare normal sa pui semnal si sa tragi in acelasi timp de volan e ok, atunci e clar ca si tu faci la fel. Si care era urgenta depasirii? avea obstacol cumva? nu domne, vroia sa depaseasca un alt coleg cu troleul care era in miscare.

 2. La ce mai accelerezi nene, când vezi hardughia de autobuz ca semnalizează ? Probabil aveți impresia ca un autobuz ori un tir se manevrează instant, precum un Tico. Dacă ciupeai un pic frâna când ai văzut semnalizarea era ok. Nu era nicio paguba. Pretenții de civilizatie…

 3. autobuzele si tirurile trebuiesc lasate sa isi faca manevrele si nu se merge in paralel cu ele
  asta daca suntem oameni si daca vrem sa nu ne julim sau ciobim masina

 4. troleul avea statie in refugiul(jumatate rond) din dreapta, sigur soferul ratb stia..dar continua asa tampit cum e/sunt toti; cu toate acestea le dau prioritate 😀
  zilele trecute un bus pleca din statie si un altul venea din spate gol, iar in urma lui o ambulanta cu toate cele in functiune, si in viteza.. ghiciti ce a facut cel cu autobuzul gol?.. a depasit autobuzul ce incerca sa plece din statie, a fortat pe contrasens ca tot eram pe dreapta asteptand sa treaca ambulanta, iar cand a trecut desteptul prin dreptul meu am constatat ca vorbea la telefon..

  • Intr-adevar troleul avea statie exact in rond cum facea dreapta doar ca autobuzul trebuia sa fie pe banda 2 care e obligatoriu inainte comparativ cu banda 1 care e obligatoriu dreapta . A fost o fortare din partea soferului autobuzului dar in astfel de cazuri il lasi sa se bage fiindca ,la ce trafic e in Bucuresti , ar trebui intelesi la ce stres sunt supusi zilnic .

 5. radumanea1

  Conducătorul de vehicul care circulă pe banda situată lângă marginea părţii carosabile trebuie să acorde prioritate de trecere vehiculelor care efectuează transport public de persoane NUMAI ATUNCI CAND CONDUCATORII ACESTORA SEMNALIZEAZA INTENTIA DE A REINTRA INTRAFIC DIN STATIILE PREVAZUTE CU ALVEOLE SI S-AU ASIGURAT CA PRIN MANEVRA LOR NU PUN IN PERICOL SIGURANTA CELORLALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC. Art. 131 alin. (1) din HG 1391/2006 (RAOUG 195/2002)
  In rest, se circula cu respectare regulilor, ca orice alt conducator auto.

 6. dannygambino

  pe mine un jeg din asta (pe linia 102) m-a scos pe contrasens in fata la iml … nu a folosit semnal deloc si era ocupat cu telefonul foarte tare…. daca nu eram cu ala mic in masina poate nu imi vedeam de treaba (copilul avea vreo 2-3 saptamani)

 7. @Sudsemnatu Graba mare, neasigurare si fortarea manevrei mergand pe ideea ca-l fereste altul 🙁 +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!