It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

17 comentarii

 1. + pentru tăria de caracter. Personal, probabil că depășeam. În fond și dacă era o căruță sau 2 se aplicau aceleași încălcări ale legii și sigur erau depășite :). În felul ăsta se autorezolva și coloana din spate. Părerea mea e că nu se puneau în pericol dacă viteza de deplasare era chiar de 5km/h.

  • cristy sb

   S-a format o coloana uriasa. Cine ar fi vrut sa depaseasca , putea sa treaca, nu il impiedicam . Fiecare pe riscul lui. M-am si mirat ca au depasit asa putini. Inseamna ca majoritatea isi apara carnetul si banii, multi de dat, unui stat represiv si nedrept.

  • „În fond și dacă era o căruță sau 2 se aplicau aceleași încălcări ale legii și sigur erau depășite :)”
   Caruta nu are voie pe drum european.

 2. invata sa conduca :)))

 3. Andrei Ciocan

  De ce nu l-ai depasit prin parcarea de la hotel / han sau ce e acolo ? Era parcarea libera. Plus.

 4. Bine ca nu te-ai bagat (desi ai avut MARE rabdare) pt. ca in parcarea aia de pe dreapta ce preceda Fantanita Haiducului mai sta Politia Rutiera.
  Totusi, e ceva sa ai rabdare sa nu depasesti de unde ai prins melcul pana aproape de Bradu cand poti sa depasesti legal.
  Sunt curios cat or fi facut aia daca s-au dus pana in poligon la Cartisoara. Nu mai zic pana la Cincu!
  Dar nu-i normal ca un stat membru NATO sa mai aiba in dotare ce altii au la muzeu de vreo 20 de ani deja.

 5. AragazCuBuleDeAer

  Cu ce vehicul antic transporta armata substante periculoase…era si indreptatit soferul sa adopte un astfel de stil de condus, la deal nu trage magaoaia , la vale daca bruscheaza frana se face covrig.Nu se vede exact ce transporta(dreptunghiul rosu).
  Ca in orice domeniu, au fost adusi la nivelul de subzistenta, mancarea o aduc de acasa, o parte din echipament la fel , mai ramane sa vina cu cartuse de acasa .

 6. Ai trucat filmul la editare.Acolo unde aparea speed 600%,era de fapt viteza normala de deplasare,in rest era in slow motion 🙂 Plus

 7. Daca eram implicati intr-o actiune militara, noi ajungeam ultimii…culegeam laurii si plecam acas’ ! Nici munitie consumata, nici victime, dar ramaneam fara pateu…Asta-i strategia ! Grabeste-te inset, wái !

 8. OldSchool

  Ai cam facut „exces de zel”……

  • cristy sb

   Cine vrea, sa depaseasca. Eu nu. Regula importanta pentru mine, nu am mai depasit pe linie continua, de vreo enspe ani, ca nu-i prost ala care-a pus-o 🙂

 9. Nu as fi avut atata rabdare. Asta incalca legea si pune lumea in pericol. Sigur viteza minim legala pe drumul ala e mai mare de 5km/h. 90% din soferi cred ca or sa doreasca sa depaseasca, desi e linie dubla continua.

  • Viteza minim legala?

  • cristy sb

   Are dreptate @RebounD11. Nu exista viteza minima legala, daca nu exista un semn care sa arate asta. Dar nici in acest caz nu se poate depasi legal.

 10. Esti un sfant.Ce arsenie, ce boca…. sfantul cristy din sibiu.De fapt doamne isuse tu esti ?!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!