It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

RE: Daca am TIR (aproape lovit)

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 21

Pentru cei ce inca ma acuza, in acest video prezint cateva poze de pe traseul TIR-ului.

Clipul cu pricina:   https://www.trafictube.ro/lovit/

8 comentarii

 1. fritz_vali

  Mi se pare stupid ca să contrazici aici. Clar TIR-ul e de vina. Cei care sunt de partea soferului ce conduce TIR-ul sunt afoni.

  • Karlos Drimz

   AFONI???????!!!!!!!!!!!

  • fritz_vali

   Da, scuze am gresit eu, adevarul e ca nici nu pot corecta… de fapt ii consider inculti(adica nu cunosc regulile de circulatie sau daca le cunosc nu le respecta). Ma grabeam cu scrisul si am facut o confuzie grava. Toate cele bune.

 2. Cu alte cuvinte, venind din dreapta filmarii originale (str. Campul Painii), maimutoiul injurator de la volanul TIR-ului cu pretentii de sofer profesionist, nici nu avea ce cauta pe acea bretea de coborare. L-a durut la banana de toata semnalizarea din zona si mai mult, a oprit traficul pe doua sensuri de mers pentru a-si face mendrele. Injuraturile adresate la adresa celorlalti sunt doar cireasa de pe tort, ca o consecinta „normala” a modului in care avea impresia c-ar trebui sa se comporte altii cu el … daca are TIR.

  • Frumos explicat Gelu.

  • @magnnum_carcam 😀 Valabil pentru cei care vor si pot sa inteleaga cum stau in realitate lucrurile. Din pacate, asa cum s-a vazut si dincolo pentru unii e doar pierdere de timp si-un efort aproape inutil. Insa pana la urma trebuie sa ne facem si asta, la fel cum ca si autori care publicam filme ne asumam riscul de-a fi criticati, uneori pe buna-dreptate, alteori la nivel imaginar de catre oricine care posteaza un comentariu aici pe TT.

 3. Degeaba ne arati indicatoarele. Daca omul a gresit, a gresit. Poate nu putea intra cu tirul in oras.

  • @alexedan Nu e chiar degeaba. E pentru cei care n-au de unde sa stie care e semnalizarea rutiera de la fata locului. Daca nu te intereseaza, nu e problema noastra.
   Pentru cei care vor sa vada mai multe, mai jos e un scurt film cu traseul respectiv, inclusiv sensul giratoriu in care putea sa intoarca daca tot a gresit initial:

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!