It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Reflecție rutieră #1

Adăugat de timemachine
Raportează ca șters! 15

1. Weekend. Înțeleg, mergem agale, punem frână la verde, ok… semnalizăm când tresărim din somn, dar nu dăm prioritate aiurea, când avem verde. Păi, trăi-ți-ar familia și semnalizarea la BMW, dacă nu ai chef de condus, stai naibii acasă, renunță la permis, ia-ți șofer. Poluezi aerul aiurea. Am văzut că în turmă era și o persoană cu handicap, dar e roșu la pietoni. Roșu nu e verde.

2. Dimineață. După cum vedeți, densitatea de vasluieni în Iași e atât de mare încât se pot întâlni doi vasluieni într-o intersecție, iar șansa face ca cel puțin unul din ei să doarmă și să acorde prioritate la un pieton la fel de adormit. No, nu puteam să calc pietonul, așa că am luat-o la înviorare puțin.

4 comentarii

 1. daron75soad

  Mai rar asa idiot, cel putin la prima faza, la a doua sa zicem ca ai dreptate.

  • Detaliază, te rog, pentru că nu ești foarte coerent.

  • daron75soad

   Ala din fata BMW-ului a incetinit ca sa faca dreapta, in caz ca nu ai observat, asta cu BMW-ul ce ai fi vrut sa faca? Sa se crizeze ca o doamna la menopauza, cum ai facut tu? Si „semnalizare dupa inceperea manevrei”? Hai, coaie, sa fim seriosi, intr-adevar trebuia sa dea mai din timp, dar la cate probleme sunt in traficul din Bucuresti si din tara, in general, aia era problema care te-a facut sa claxonezi ca un disperat?

   Oricum, sa zicem ca ai dreptate, mi se pare ca ai pierdut timpul sa postezi niste faze total neinteresante.

  • Ăla din fața BMW-ului a oprit în intersecție, pe trecerea pentru pietoni, ca un idiot. Ăla cu BMW-ul reduce viteza până la oprire, după ce se consumă partea cu idiotul din fața lui. Tot ca un idiot. Taie intersecția și oprește ușor, dă prioritate la pietoni care trec pe roșu fără să schițeze nimic.

   Ce treabă are Bucureștiul cu situația din clip? Logica ta nu dă semnal că funcționează.
   Problemele din trafic sunt pentru că?
   a) unii opresc la verde sau trec pe roșu, nu semnalizează și se opresc aiurea?
   b) uneori sunt idioți care se crizează ca ceilalți să respecte niște amărâte de reguli?
   c) automobile

   Singura explicație pertinentă din partea ta e faptul că am pierdut timpul să pun niște faze neinteresante. E subiectiv, dar asta e singura parte din mesaj pe care o respect.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!