Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Reflecție rutieră #3

Adăugat de timemachine
Raportează ca șters! 37

Reflecție rutieră #3: Trecerile pentru pietoni – exemple din Iași

#1 Mașini parcate până în dreptul trecerilor pentru pietoni. Vizibilitate redusă. Poliția? Doarme.

Tot aici, văd un puști care tot se asigura să traverseze, cu frică. Îi fac semn să traverseze, o ia la fugă și aproape e atins de cel de pe contrasens (0:37).

Exemplele cu „respectul” autorităților și conducătorilor auto față de trecerile pentru pietoni continuă cu o trecere pentru pietoni la o școală și cu, ironic, trecerea pentru pietoni de la „Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”. Uneori aici pe B1 (ambele sensuri) sunt oprite „pe avarii” cârduri de mașini, fix înaintea trecerilor pentru pietoni.

#2 Un exemplu corect de la un copil (biciclist) care se oprește în dreptul trecerii pentru pietoni (01:08), se dă jos de pe bicicletă și se asigură. Îi acord prioritate, apoi, cu delay, și cei de pe sensul opus. Mașina aia oprită fix la trecerea pentru pietoni e semn că… Poliția doarme.

#3 Soare puternic de dimineață, vizibilitate redusă, pe trecerea pentru pietoni un nene se mișca timid poate, poate cineva oprește. Dacă Poliția nu dormea, instructorul auto (01:27) ar fi rămas o lună pe tușă să citească legislație.

Fundal sonor:
Zorile din Galați – La trecerea de pietoni
Paraziții – Poliția trece

2 comentarii

  1. La 1.31 ala cu frigideru parca nu era obligat sa opreasca. Intreb si eu.

    • Nu prea, dar dai de un politist zelos sau de un pieton ca cel din prima faza…si daca depinzi de permis parca mai bine astepti cateva secunde

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.