Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Reflectii din Trafic #29

Adăugat de Asimplu
Raportează ca șters! 14

3 comentarii

  1. Dupa search pe google: sageata aia verde pare sa tina loc de STOP cand semaforul este rosu. Deci ai voie sa treci in directia sagetii dar trebuie sa efectuezi STOP.

    • Semnul de STOP de sub Cedeaza trecerea (de la 16:15) il vazusem (asemanator, dar cu chirilice) prin clipurile rusesti cu incidente filmate cu camera de bord, doar ca eu il vazusem numai de sine statator, si mi se parea o prostie imensa pentru orice sofer care nu stie sa citeasca literele chirilice. Acum, vazand ca exista si in Moldova un semn foarte asemanator, am cautat si eu pe Google despre el, si se pare ca la ei exista si semnul clasic (octogonul rosu, Oprire la intersectie), dar si acesta care in intersectiile semaforizate poate aparea chiar si langa cel de „Drum cu prioritate” 😀 Cica acesta este mai degraba informativ, si indica punctul maxim unde trebuie sa te opresti atunci cand este rosu sau cand cedezi prioritatea, la fel cum o face in majoritatea tarilor linia mai groasa, perpendiculara pe directia de mers (cum e cea de la 4:45 sau cea stearsa de la 0:36)

    • De la postare si pana acum mi-au scris niste baieti din Moldova in legatura cu ambele semne. Practic sageata verde are acelasi rol precum intermitentul de la noi, pentru directia in care este indreptata, iar acel panou informativ cu „stop”, indica locul care nu trebuie depasit la oprirea la semafor sau la semnalul politistului.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.