16 comentarii

 1. asta inseamna sa fii mafiot 🙂

 2. @ungadrian-Gresit!Asta inseamna sa fii prost.Semnalizarea lui e zero daca nu e urmata si de asigurare,care la randul ei e zero daca nu se finalizeaza si cu prioritate la schimbarea benzii.Toate 3 sunt legate intre ele si au o ordine sticta.
  @slyK-Si care a fost continuarea la faza din clip?

  • Cred ca s-a dus dupa el sa ii explice ceva de sanatate, fericire si la multi ani! 😛

  • @ sapte pacate , ce am zis eu poti sa-l tratezi ca un pamflet …am uitat sa pun niste ghilimele

  • Mai e una, ceva cu linia continua parca.
   Pentru astia merita sa-mi pun bullbar homemade la masina.

  • @ungadrian-Gata,l-am incadrat la rubrica „pamflete”.Si eu mai uit sa pun semne de punctuatie uneori 🙂

  • cel din nissan doar le-a atras atentia, n-a urmat altceva. Taranii din masina de ialomita cred ca n-au invatat nimic din asta

 3. @Danton-Ar fi meritat cu varf si indesat.Norocul celui cu Nissan a fost ca a fost atent,a avut reflex prompt si ca a avut in dreptul lui,pe dreapta,intrarea pe bretea.Altfel,intr-un decor bine garnisit,ar fi fost o bordura,un stalp si cel putin un pieton sifonat,mai ales ca s-a intamplat chiar langa o trecere de pietoni.

 4. Bine bine si restul filmarii? S-a dus dupa vinovat? L-a luat de urechi? Spituri in fund?

 5. posibil sa fi fost si in unghiu’ mort, daca ala cu nissan nu a claxonat dupa, probabil nici nu si-a dat seama ce a facut ala cu opel 🙂

  • Si cine l-a oprit sa intoarca putin capul spre dreapta ? 😉 O fi fost ceva mort pe acolo, dar nu unghiul. 🙂

  • Desi nu il scuza pe cel cu Opel, si mie mi se pare ca a fost un unghi mort acolo. Dar asta e unul din motivele pentru care asigurarea si semnalizarea spentru schimbarea directiei se fac cu ceva metrii inainte de inceperea manevrei.

  • Reformulez: a mai fost ceva mort pe acolo, nu doar unghiul. 🙂
   Tocmai pentru ca era încadrat greșit și schimba banda (se mai întâmplă, nu e nimic de condamnat) trebuia să caste bine ochii. Și nu cred ca e un secret de stat ca oglinzile au și unghiuri pe care nu le acopera. O privire aruncata peste umărul drept rezolva problema.

 6. daca are asa reflexe tot timpul…la un moment dat o sa loveasca pe cineva ferindu-se

  • Daca avea viteza ceva mai mare, pietonul ala nu mai apuca sa termine traversarea. Pe de alta parte, a evitat un accident in care ar fi fost implicate cel putin 3 masini.

 7. Sunt satul pana in gat de cei care schimba brusc benzile, in acelasi timp cu semnalizarea – asta daca catadicsesc sa o faca – si fara nici un fel de asigurare. Nici macar nu sunt nesimtiti, sunt doar prosti. Nu prea au de cauta la volan.

  In alta ordine de idei, acea pozitie e una clasica. Aproape intotdeuna cand va deplasati pe o banda libera in fata, se va ivi un destept de pe coada de pe banda alaturata care sa hotarasca ca trebuie sa sa strecoare pe banda libera exact cand treceti voi pe langa el. De aceea e bine sa va dublati atentia cand treceti pe langa o coloana de genul asta. Mie in suta, unul se va repezi cand nu e cazul sa va taie calea.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!