Regula numărul 1: nu există reguli!

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 68

Sunt convins că dacă-i întrebi o să spună că își doresc o țară ca afară și că românii sunt necivilizați.

6 comentarii

  1. Multi vor sa se „faca”, sa se respecte.

    Dar NU ei.

  2. Odata aproape am fost calcat pe trotuar, fiindca cineva parca acolo cu spatele, ocupand tot trotuarul. Cand am certat, raspunsul era „suntem in Romania, aici se poate”… Si era o familie bine imbracata, probabil si ei vor tara ca afar, cum e in descriere.

  3. În descrierea clipului este surprinsă o mare problema a noastră ca nație. Toți vrem civilizație, respect, cât mai puțin stres în viețile noastre. Cu toate astea, o mare parte dintre acești oameni care își doresc aceste lucruri, doar pretind de la ceilalți aceste conduite, ei încălcând cu nonșalanță orice regulă dacă obțin un beneficiu personal, oricât de mic, chiar dacă câțiva ‘fraieri’ au de suferit.
    Și aici ajungem la problema cea mai mare din România și anume NESIMȚIREA. Dacă nu ar mai fi atâta nesimțire jegoasă peste tot, vă garantez că România ar fi cu totul și cu totul alta țară, ar fi plăcută, am fi toți mai liniștiți, am trăi mai bine. Și este în puterea noastră să o reducem la minim, doar tb să vrem și să facem ceva în acest sens. Ca în melodia lui MJ Man in the mirror

  4. Dap … reguli exista, dar nu pentru ei, ci pentru altii care le cunosc si le respecta.
    +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!