It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

5 comentarii

  1. alexandrru.cb

    Nu mai pune camera pe piept, sau unde e, ca se scutura imaginea mai tare si tot apar genunchii in cadru. E cam aiurea +.

  2. un pistol cu vopsea ti-ar fi bun sa le faci la aia de se baga asa cate un cadou(eventual in loc de vopsea bagi acid)

  3. Dap, din pacate pe multi ii cam doare fix in partea de jos de biciclisti, piste de biciclete, reguli de circulatie alaturi de biciclisti etc. +

  4. Nu mi se pare 100% corect ce se intampla, eu incetinesc de fiecare data cand un biciclist vrea sa se bage chiar daca nu are prioritate ii fac semn sa se bage ,reduc usor viteza, nu vad de ce nu ai face la fel si tu, sa reduci si sa mai lasi masini sa se bage chiar daca nu au prioritate, nu vad nici una care sa iti taie fata la modu urat,sa te faca sa franezi agresiv.Ma rog, fiecare cum crede.

    • Daca nu ai vazut masini care sa-mi taie fata la modul urat inseamna ca nu ai fost atent la video, si eu las masini sa se bage dar in cazurile prezentate acestea au dat dovada de nesimtire si tupeu la adresa celor pe 2 roti, comportament pe care il cunosc prea bine; ei s-au gandit ca toti biciclistii merg cu 10km/h si daca e ceva franeaza ei. Daca eu as incuraja acest comportament intr-o zi o sa faca la fel cu alte masini si chiar cu camioane pana cand, la un moment dat, nu o sa mai franeze sa-l lase pe destept sa intre ca nu a avut rabdare cateva secunde in plus. Eu nu pun participantii la trafic in categorii, toti sunt egali pentru ca toti sunt vehicule, deci vor respecta indicatoarele rutiere, nu il las pe ala ca e biciclist sau ca are eu stiu ce masina. Tot timpul daca o masina(sau orice altceva) are prioritate o las sa treaca si ma astept ca si eu sa fiu tratat la fel, nu vreau nici sa fiu favorizat nici defavorizat in trafic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!