It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Rejectii Rutiere – Ep. 6

Adăugat de Bobiţă
Raportează ca șters! 19
 1. Clasicul chilot de Prahova – fără semnal, fără asigurare, încadrat greșit.
 2. Aici am prins semnal GSM – băga-te-aș în … agendă.
 3. Aici am treabă, B0$$ – un chilot de BMW în inacțiune.
 4. Dă-i cu spatele, Dică! – dar nu te uita, da?
 5. Bonus de pe A1.

11 comentarii

 1. La prima situatie nu cred ca ai dreptate, desi si mie mi se pare corect ca atunci cand iesi din sens la ultima iesire sa te incadrezi pe benzile cat mai aproape de sens, nu pe cea dinspre exterior, in cazul de fata: http://adevarul.ro/locale/brasov/marian-godina-explica-prioritate-giratoriu-schimba-benzile-ce-1_57a9fe745ab6550cb89c40e8/index.html

  • :)) pacat ca nu stiu sa sterg comentariul, evita-l..nu am fost atent…nu e sens giratoriu, n-are nici o treaba cu ce am zis eu..scuze de neatentie

 2. Intersectia de la Razoare- preferata mea, mai ales pe directia Blvd. Timisoara- Soseaua Panduri.

  • Dinspre Panduri spre Timișoara este mai interesant la orele de vârf că trebuie să te lupți să ajungi pe prima bandă cu cei care vin de la Leu și vor să meargă spre Panduri.

 3. La prima faza, amandoi erati total aiurea. De pe stanga tu mergi in dreapta, el, de pe dreapta, merge in stanga…

  • Fii atent la marcaje. Bobita s-a incadrat corect ca sa iasa pe Drumul Sarii. Cel de PH nu.

  • Eu am mers înainte, nu la drepta.
   Ce marcaj, indicator sau regulă de circulație mă obligă să fac stânga acolo?

  • E ceva anormal acolo. Intr-adevar, marcajul arata inainte, Dar inainte inseamna o intersectie in care se face si „inainte”, dar si stanga. Iar, tu, de pe banda 3, vrei sa mergi…inainte…Ar trebui semnalizata mai bine, cel putin !

  • Într-adevăr, intersecția este semnalizată prost. Este de câțiva ani configurată așa, de când au început lucrările la metrou.
   Anul trecut a apărut și acel indicator „Obligatoriu la dreapta” care se vede în dreptul semafoarelor intermitente 0:04. Pe urmă au făcut acel „scuar” pe care au pus indicatorul „Ocolire prin stânga sau prin dreapta” care practic, îl anulează pe primul.
   Ca să fie totul cât se poate de absurd, dacă faci dreapta dai iarăși de indicatorul „Obligatoriu la dreapta” pus sub indicatorul „Cedează trecerea” (0:08) cu toate că acolo nu ai cui să cedezi pentru că, în afară de tramvaiul care circulă dincolo de marcajul continuu, nu are cum să vină nimeni din stânga pe cele două benzi de pe Bd. Timișoara.

 4. @Bobiţă 0:42 Periculos telefonul acela, i-a „avariat” instant masina 🙂 1:15 Peste 10-15 ani masinile probabil se vor parca singure, a scapat de grija asta. La bonus intra si melodia AC/DC?
  +
  P.S. E episodul 6 🙂

  • Da, mersi pentru editarea titlului. Bine că l-am nimerit pe clip. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!