It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Remorca cu gheata = Parbriz ciobit

Adăugat de Bamgineer
Raportează ca șters! 50

O bucata de gheata s-a desprins de pe un camion care nu a fost curatat. M-am ales cu parbrizul ciobit. As spune ca am avut noroc. Daca eram putin mai in spate probabil ca luam bucata de gheata din plin si ma alegeam cu un parbriz spart. Nu stiu cat de greu e sa cureti o remorca, dar nu e prea frumos sa primesti un asemenea „cadou”.

5 comentarii

 1. Ai fost la politie?

  • Nu am fost la Politie, deoarece nu se vede numarul de inmnatriculare pe filmare, si in ziua aceea a trebuit sa ajung in Timisoara destul de urgent, unde am fost prins pana in noapte cu serviciul. Am oprit in Aiud la MOL, m-am uitat de daune (prima data credeam ca mi-a dat in plafon). Apoi m-am uitat pe camera (in masina) si am vazut ca a dat in parbriz. Cand am ridicat parasolarul am observat si unde l-a ciobit.

 2. Eu am patit acum 2 seri fix cand am intrat in depasirea tirului, au zburat 2 bucati de gheata de pe tir fix spre mine ca in final destination. Am trecut printre ele.

 3. Ai avut mare noroc colegu’.
  Putea fi mult mai rau https://www.youtube.com/watch?v=lVTWVZhIVzs
  Multe semiremorci au plafonul lasat,unde se strange apa apoi ingheata si in final se intampla neprevazutul.Multi TIR-isti ignora acest aspect spunand „las-o ca pica pe drum”.Dar unde pica,numai D-zeu stie.
  Drumuri bune!

  • Exact la asa ceva ma gandeam, si i-am zis si colegului din masina: de eram 1 metru mai in spate, poate era mai grav. Bine ca nu a fost nimic grav. Drumuri bune!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!