It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Din repertoriul rutier international #2

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 29

Se intampla numai la noi? Nu, nici vorba 😀 Pentru clipul de duminica, azi o compilatie cu faze mai usoare, avand ca protagonisti „sfinti” fara frontiere: soferi din alte tari, destul de paraleli cu unele reguli de circulatie.

Fundal sonor: Dj TaTaIe – Sunset In Ibiza (Dj Robert.T Extended)
http://www.youtube.com/user/RobertTDj

13 comentarii

 1. TheFinalHunter

  mere jartal kolega?

 2. @TheFinalHunter Igen 😀

 3. Nu stiu cum dati de astia in Budapesta… am mii de km in orasu’ ala si ma jur ca nu am vazut decat maxim o faza de genul 🙂

  Singura buba mare la soferii unguri e ca nu stiu sa stinga faza lunga…

 4. @RebounD11 Secretul este sa fii la momentul potrivit, in locul potrivit 😀 Glumesc, nu stiu , asa s-a intamplat. In seara aceea parca unii erau dusi cu pluta. De mult nu mai vazusem la ei atatea nereguli, intr-un interval scurt de timp: depasiri cu luat fata, circulatie pe linia de bus, trecut pe rosu si altele mai putin importante.
  Pe langa ce-ai scris mai sus exista inca „una buba mare” la ei: depasirile pe autostrada. Trebuie sa fii foarte atent, pentru ca sunt putini care se uita in spate sau estimeaza corect distanta intre tine si el. Te trezesti brusc ca-ti sare iepurasul in fata cand vrei sa treci pe langa el si apoi … descurca-te 🙁

 5. @GeluCJ: Da am uitat si de aia… dar e si boala de Europa de vest… (pe langa depasirea in functie de marca, care se intampla si la noi).

  In Ungaria am mai observat ca sunt multi si cei care merg pe B2 pe autostrada chiar daca e B1 libera sau altii care desi B2 e libera si sunt masini care intra pe autostrada nu se misca de pe B1 cateva sute de metri. Nu le-am bagat in seama ca ii la fel si la noi din pacate.

 6. @GeluCJ si RebounD11
  chiar daca nu-i opreste politia in Budapesta pt mersul pe linia de BUSZ, sunt camere si le vine acasa amenda! (soferul consului romaniei primise vre-o 2)

  Mersul pe Autostrada in HU: mai merg pe b2 dar putini din cate am vazut eu
  depasirile pe autostrada la ei sunt dintre cele mai rapide. (mai rapide chiar ca la austrieci, ca la nemti merg ca la noi doar fara limita de viteza nici superioara nici inferioara)

  Si ca veni vb de Budapesta, cum se face acolo schimbarea de banda si cum e unda verde… daca are cineva filmat poate posteaza, eu voi filma cu siguranta data viitoare cand voi merge la Budapesta.

 7. @bogdanb A zis cineva „Unda verde”? Check this 😀

 8. @GeluCj
  extaz! cu tot cu lucrari se poateeeee!
  +

  cel mai frumos e ca eu am prins-o si la pietoni !!! daca vrei, incearca, din cate am observat e in sensul invers acelor de ceasornic. chit ca uri sau cobori e calculat excelent! (singurul rosu l-am prins cand a facut catzeaua pipi si a trebuit sa ma opresc)

  vezi sec 0:35-37 schimbare de banda fara probleme!

 9. @GeluCJ – Abia acum ai urcat filmarea „din acea zi”?

  0:57 Ai calcat linia continua… si eu care speram sa il si depasesti pe acolo tztztztztztztz.

 10. audstele01

  Tot pe autostrada in Ungaria .
  http://www.youtube.com/watch?v=hYQj8U3_Q7U

 11. @bogdanb Le-a taiat ca-n codru, pardon … pusta 🙂

  @anubaral Atunci a fost cam nasol. De unde sa stiu ca va reduce ca sa vireze la dreapta daca meseriasul (era un sarb cu un harb, scuzati rima 🙂 ) n-are nicio lumina? Acolo consider ca fost si o greseala personala, m-am apropiat prea repede de el, ca sa depasesc dupa portiunea cu linie continua. Bine ca nu i-am dat-o din spate! La peste 600 de km de casa, un incident ca asta genereaza niste probleme tare neplacute 🙁

  @audstele01 Legat de comentariile dnei din film, iti spun cine zboara primul: copilul. Cunosc un caz concret in care dupa o frana brusca si o manevra de evitare, copilul care statea in mijloc, fara centura, a zburat direct prin parbriz 🙁 Acum este mare, n-are nicio problema, dar atunci nu pot spune decat ca i-a dat D-zeu zile sa ajunga asa. Si acum ma mir ca a scapat cu viata, dupa cum am vazut ca arata masina dupa accident (dauna totala).

 12. Fiecare tara are uscaciunile ei, Ungaria nu face exceptie, dupa cum arata imaginile…. Dar totusi ceea ce se observa este ordinea cu care se circula …
  +

 13. @bulan.de.cluj De acord, asa este. Nu te contrazic. Intotdeauna mi-a placut unda verde de la Budapesta. Ma bucur c-am reusit sa o si prind pe film 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!