It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

17 comentarii

 1. Am constatat ca te mai poti intelege cu astia mici. Pe astia mari insa pe unii trebuie sa-i bati, pentru ca daca ei „asa stiu” apoi nu te asculta indiferent cite argumente logice le aduci.

 2. Chiar daca e copil nu ma pot abtine,a fost cam nesimtit cand a vazut ca vi sa intros cu fata la trecere si astepta sa te opresti, Merita putin urechiat:)) (glumesc)

 3. pe bune ultima faza ? adica om la x anii matura face prost un copil de 10 anii
  nu stiu cine este din voi doi

 4. @senseo, hellooooo !!!! Vorbesti o limba inteleasa doar de tine sau ai probleme grave de exprimare ? Daca ti se pare normal ca un copil sa procedeze asa, este grav.FOARTE GRAV !

 5. La 2, nu numai că a fentat pista și semaforul, dar nici măcar nu s-a uitat în spate la schimbarea benzilor.

  P.S. Ți-am pus un cadou la un post mai vechi 😉

 6. Fa-le cadou cate o candela, o lumanare, ceva…folositor.

 7. razvanhdd

  https://www.google.ro/maps/@44.402262,26.098547,3a,75y,358.75h,80.31t/data=!3m4!1e1!3m2!1s126FP-AvHMNstkFWb7hyiw!2e0
  Cica „pista”… din pacate, 90% din piste sunt asa (cep putin in Bucuresti). Si eu sunt biciclist (si mai am cateva luni pana fac 18) dar macar respect regulile de circulatie cand merg pe sosea..

 8. La faza a doua – bicicleta 1 – 0 Hayabusa 🙂

 9. @GBA, daca treci cu Hayabusa pe rosu, ramai fara abecedar, pe cand biciclistul risca maxim o amenda in cazul in care gaseste un politist care sa-si bata capul cu el.Iti dai seama cata minte are „desteptul”, daca se risca sa faca asa ceva cu fetita pe bicicleta.

 10. „Ce pista de bicilclete?”- ocupata de taximetristi.
  Ar trebui ca cei parcati sau care stationeaza pe pistele pentru biciclisti, sa-si scoata cate 2 roti….adica egal cu nr neuronilor lor…..

 11. Ai dreptate @alex.Din cauza taximetristilor, a fost obligat sa paraseasca pista.Tot din cauza taximetristilor a fost obligat sa treaca peste b1 direct in B2 fara asigurare si sa faca slalom printre pietoni ca sa treca pe rosu ? Din cauza emotiilor provocate de acei taximetristi, a uitat si sa acorde prioritate de trecere pietonilor de la urmatoarea trecere.Probabil tot din cauza taximetristilor, a uitat ca are fetita pe bicicleta.Daca dupa 3 km te lovea in timp ce traversai regulamentar pe culoarea verde, banuiesc ca il iertai, pentru ca era vina taximetristilor.

 12. Mdeh, si eu mai traversez pe bicicleta unele treceri de pietoni, insa m-asigur de mai multe ori inainte sa fac asta, si doar daca e soseaua libera. Iar la faza de sus, cu 500lei amenda.. e prea de tot

 13. Iar ca sa ai pista de biciclete si sa nu mergi pe ea.. trebuie sa fii prea prost.

 14. @Huffy ce a facut el dupa ce aparasit pista pentru biciclisti, nu-i absolva pe taximetristi de vina lor.
  Poate daca s-ar da o lege ca si biciclistii sa fie obligati sa participe la cursuri de educatie rutiera si sa aiba un fel de act ceva cu care sa faca dovada participarii atunci poate ar fi mai responsabili. Ei se bazeaza ca nu ai cum sa-i identifici poate le-ar trebui si lor un fel de placute pe baza carora sa-i identifici(si ei pot accidenta pietoni si pot fugi fara ca nimeni sa-i gaseasca).
  Drumuri bune!

 15. @Huffy Daca n-ar fi fost cel cu copilul pe bicicleta + restul de manevre, as fi zis ca pedalistul incetosat e „premiantul” 🙂 +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!