It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Respect

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 17

Doamna strangea gunoaiele de pe jos. Avea cu ea un carut de cumparaturi si aproape ca l-a umplut. Eu am vazut-o si cu vreo 30 de minute mai devreme dar atunci nu a inregistrat camera. Toata stima pentru ea.

6 comentarii

  1. Din categoria, „unul e prost si altul e destept”. Nu ar fi fost mai frumos sa nu se ajunga la asa ceva ? Inteleg ca bate vantul, pierzi un ambalaj din greseala, etc. dar gunoiul ce il vezi peste tot este lasat in general de persoane ce nu sunt mai mult decat simple animale.

  2. 🙂 sigur o să-ți vadă „toată stima” la care faci tu referire, și dacă aveai „respect”; opreai și o ajutai, nu să te afirmi tu prin postări video și să arăți cum alții sunt civilizați, iar noi „cei care vizualizăm postări aici” am rămas niște proști în România. Fain afară nu? … mai arată-ne, insistent te rugăm…și în alte materiale.
    P.S. tocmai au descoperit și românii cum să producă scântei ca să aprindă focul; poate le povestești ălora pe unde te plimbi, și să le spui despre „respect”, ca să fii și tu respectat ca atare, și să nu te mai miri prin postări video. 😉

  3. Dragutule ! dar de ce n-ai ramas in Romania ca sa faci schimbarea dorita ? se poate face daca se vrea ! in schimb ati ales sa plecati, dupa care aruncati cu pietre ! vreti o tara ca-n diaspora ? luptati-va pentru acest lucru !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!