Rețetă pentru accident: doi papagali și un autobuz.

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 114

Dacă îi întrebi de ce fac așa o să-ți răspundă că „optmizează traficul!”…

9 comentarii

 1. […] Rețeta perfectă pentru accident: doi papagali și un autobuz […]

 2. Optimizeaza pe-a masii… ala care depaseste pe dreapta e un jeg care face manevra asta oricand pentru ca nu se suporta sa stea in coloana, ala care face stanga si nu e in stare sa aprecieze ca nu are cum sa execute manevra in siguranta e un imbecil.
  Atat timp cat legea si inutilitatea rutiera, ca institutie, nu inteleg ca e necesara modificarea si sanctionarea soferilor pe inregistrari video si plangeri depuse de alti participanti la trafic… nimic nu o sa se schimbe in tzara asta.
  Apropo de asta, tin minte acum cativa ani un interviu cu un chestor de prin MAI in care vorbea despre necesitatea de implicare a cetateanului, mai mult, despre obligativitatea ca el, cetateanul sa sesizeze „organu” despre comiterea de infractiuni si contraventii… in timp ce pe speta rutiera, canci.

 3. doctor faust

  ce misto era sa-l pocneasca-n fund pe prostul ala si sa-l arunce in celelalat prost…

 4. Mai nasol era de oamenii din autobuz, care nu aveau nici o vina…

 5. Ala care facea stanga, sa zicem, ca singura greseala e ca nu a estimat corect viteza autobuzului, cu toate ca in mod normal ar fi trebuit sa il vada si sa ii acorde prioritate, dar, cel care te depaseste prin dreapta e de o nesimtire imensa.

  • Totusi… Daca nu vede nici macar autobuzul, atunci cum vede o masina?

  • DriveTM le vede pe toate daca are „bunavointa” sa se uite si sa nu intre in intersectie pe baza principiului „ceilalti soferi au frane si ma vor evita, doar n-or sa vrea sa stea prin service cu masina botita”… In cazul de fata i-am acordat circumstanta atenuanta ca poate nu a estimat corect viteza autobuzului…

 6. Nu l-a remarcat nimeni pe ăla care apare în ultimele secunde să „îl facă” pe BMW? Ăla „optimizează optimizarea”. 🙂
  Îmi pare rău doar de pasagerii autobuzului…

 7. razvanbb 0:21 Daca autobuzul ii „optimiza” bine de tot tabla in dreapta, iar apoi pentru frumusete primea un bonus de „optimizare” si fata celuilalt, cred ca le trecea cheful de astfel de fluidizari altadata.
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.