Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Reteta pentru accident

Adăugat de Axel Captures
Raportează ca șters! 112

Un idiot face 4 depasiri, cat am fost eu in spatele lui, aiurea cand avea multe zone unde putea sa le faca regulamentar si in siguranta.

Plus ca in depasiri nu accelereaza mai tare, la faza a doua o face la limita aproape de un accident.

Toate in 5 minute.

4 comentarii

  1. M-am uitat la video inainte sa citesc toata descrierea si asta voiam sa specific: pe langa locurile si momentele nepotrivite in care efectueaza depasirile, nu pare sa accelereze suficient, macar sa mai reduca din timpul petrecut pe sensul opus.

  2. Daniel017

    Asta e frate cu ala de voia sa folosească pilotul automat peste tot

  3. Iar dacă trimiți filmarea la poliție zic că trebuie cameră omologată. Geme parlamentul de juriști da’ unu n-ar lua o inițiativă în sensul ăsta. Până una alta în zilele Crăciunului au murit o grămadă de oameni pe șosele iar poliția face apel să se circule responsabil. Pe specimene d’astea ii doare la basca de responsabilitate.

  4. Fac asta pentru ca li se permite si ii doare undeva de ceilalti (a se vedea cat de dezinteresat se repliaza pe banda lui cand se intalneste cu masina pe contrasens). Legislatia e proasta si stiu ca nu li poate intampla nimic. Sper doar sa intre candva intr-un pom sau tir si sa scapam de astfel de idioti.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.