Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Revenire Accident evitat

Adăugat de ROAD EYE
Raportează ca șters! 20

7 comentarii

  1. Revin la filmarea postata in urma cu o saptamana. Am lasat videoclipul mai lung, ca sa observe toti cei care au comentat aiurea ca nu dormeam pe b2. Plecarea a fost de la semafor pe b2. „Regele soselei”, cel cu BMW a venit cu viteza din spate, facand slalom printre celelalte masini.

  2. Mai bine o lăsai moartă. Așa ce vedem? Vedem că, deși b1 era mai mult decât liberă, ajungi la semafor pe b2 de unde pleci într-o totală durere în bască. Se confirmă exact ceea ce spuneam prima dată: cel de pe b1 când vede ca mergi la consum încearcă să elibereze el zona, mai apoi ți s-a activat instinctul de pilot de curse. Nu este ok cum a procedat dar, oare de ce o fi facut cel cu bmw-ul slalom?

  3. Mama dar ce acceleratie, trageai un boeing 747 da ti-a luat 20 de secunde sa atingi 70 km/h?

  4. ionescu.catalin7

    E plin orasul de vitezomani ce dorm pe b2, chiar va mușcă b1?

  5. prietene nu te-a acuzat nimeni ca dormeai pe B2, ci faptul ca nu ai nicio legatura cu condusul preventiv. trebuia sa lasi nebunu sa-si faca treaba nu sa accelerezi si sa risti un accident, doar sa-i oferi tu o lectie.

  6. Mda, nu ai priceput nimic. Era de asteptat vazand clipul initial.

  7. Cel cu bmw este incepator, se vede ca nu are multa minte; avea destul spatiu sa faca slalom dar nu a vrut el,a preferat sa-l faca pe cel de pe banda 2 sa franeze. Cel de pe banda 2 nu l-a incomodat in nici un fel, accelerarea a fost lina (se poate auzi pe primul video) si i-a lasat loc celui cu bmw sa depaseasca.BMWul e masina puternica, trebuia doar sa accelereze ceva mai mult fata de cel de pe banda 2 daca vroia sa mearga mai tare si nu era nici o problema.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.