It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ce rezolvi claxonand bizonii

Adăugat de galadragos
Raportează ca șters! 97

Un bizon continua manevra ilegala chiar daca il claxonezi !

7 comentarii

 1. Bizonul e bizon si in ziua de Pasti.
  Astioa care dau claxom dupa ce i-ai laxonat, aratandu-el ca puetai sa le sifonezi tabla, mariat batuti cu Decretul in cap pana li se refac legaturile neuronale pe „normal”.
  N-ai cu cine . Poate prefera poc sau porc.

 2. E tot mai clar ca ar trebui un test de inteligenta pentru a primi carnetul de sofer.
  Azi am primit un raspuns care m-a lasat fara replica.
  Eram pe drum cu prioritate cand la o intersectie cu un drum secundar imi taie unu calea. Reusesc sa franez si-l evit. Cand ce sa vezi: inca unu ce venea in spatele astuia trece si el prin fata mea. A fost doar sansa ca nu ne-am lovit. In momentul asta am clacat. Claxoane, injuraturi si ma iau dupa el. Imi franeaza in fata si la reprosurile mele cu privire la faptul ca avea cedeaza iar eu aveam prioritate imi da raspunsul urmator:
  „Ba, cine ti-a dat carnetul, atata lucru nu stii, ca daca ai oprit ti-ai pierdut prioritatea.”
  Asa ca pe viitor sa stiti si voi: daca esti pe prioritar si opresti ca-ti intra un dobitoc in fata, trebuie sa-i lasi pe toti sa treaca fiindca ti-ai pierdut prioritatea.

 3. @vasco LOL !
  Daca vede Garcea ca ai oprit fraierul de trece ramane 3.1415-e-ton.

 4. @vasco – 😯 – nu cred, măăăă … 🙂 Din ce puț al gandirii scot unii bazaconiile astea, oare?…

  Imi aduc aminte de unul – n-aveam camera atunci – care imi venea din fata pe sens interzis, eu fiind pe sens unic. Eu vreau sa fac stanga pe o alee, el dreapta pe aceeasi alee. Cum nu l-am lasat, m-a claxonat si mi-a reprosat ca nu i-am dat prioritate de dreapta… 🙂 Te doare mintea…

 5. galadragos

  he he, am si hateri !

 6. @galadragos – Welcome to the Elites’ Club! 🙂

 7. @Kor, stai sa vezi cum ramai cand iti arunca unul o replica de genul „Ce giratoriu vezi tu ma? Tu nu vezi ce mica este? Asta este doar o intersectie rotunda” . De giratoriul acesta este vorba : http://goo.gl/maps/pLplq . La vremea respectiva, era marcat, semnalizat si centrul din separatoare de plastic. Desi acum este facut frumos cu borduri si zona verde in interior, sunt posesori de permis care il trateaza tot ca pe o „intersectie rotunda” cu semne egale la intrare, chestie care-i duce cu gandul la prioritatea de dreapta. Probabil, de la atatea giratorii, au ametit cu totul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!