Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Let’s do it, let’s do it right

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 42

O zi la mall. 🙂 Sau cum sa iti mananci nervii cautand un loc de parcare. (nu eu, eu eram calm 🙂 )
Spoiler alert : Pana la urma am gasit loc de parcare. 😀 😀

7 comentarii

 1. Justitiarul

  La mai multi oameni din astia 🙂

 2. DrequAngelic

  Daca nu „te indreptai in drum spre mall” chiar erai de dat exemplu.

 3. Pai si nu ai parcat si tu pe unde ai apucat (pe un loc de handicapati, pe banda de circulat, fix in fata usii), ca un bucurestean smecher adevarat? Te-ai dus pana afara? Of.

 4. La 0.38 a iesit cineva din dreapta. De ce nu ai parcat in locul lui? Plus ca, tu cand ai intrat in parcare nu aveai intentia de a parca jos, pt ca ai urmat drumul cel mai scurt pt a ajunge la parcarea de sus.
  Nu ii inteleg pe oamenii care parcheaza fix langa usile glisante… de parca alea sunt singurele locuri libere. Sincer sa fiu consumi mai putin prin faptul ca iti lasi masina pe primu loc liber. De asta s-au pus carucioare la cumparaturi sa le poti folosi si sa nu cari in mana. Incet incet ne obisnuim sa nu mai umblam deloc, sa nu mai facem un pas, ca e greu.
  Ps. Sa nu intelegi ca am cv cu tine.

  • Acolo de unde a iesit cel de la 0:38 nu mai parchez niciodata din cauza „desteptilor” care parcheaza pe mijloc si nu mai poti iesi de ei. 🙂 Jos nu am luat-o pe drumul lung fiindca faceam mult mai mult. Am luat-o pe drumul cel mai scurt in caz ca „poate iese unu”. 🙂

 5. @DTC Cum adica „parcheaza pe mijloc” ?? pe culoar?

 6. Te indrepti in drum spre mall ? Interesant… :))

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.