It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ce rimeaza cu reatebist?

Adăugat de wargasm
Raportează ca șters! 76

Atentie! Continut explicit!

Ce mai caută lumea:
 • ce rimeaza cu sofer

30 comentarii

 1. Pai din cate stiu,ei ar avea prioritate cand pleaca din alveola,cand semnalizeaza,desigur.

  Si in video se vede destul de clar ca individul semnalizeaza de la 0:10…

 2. Exact aceiasi faza am patit-o acum vreo doi-trei ani, aici http://goo.gl/maps/tCh9t .Desi traseul lui nu presupunea virajul la stanga in prima intersectie, „desteptul” cu autobuzl, aprope m-a impins pe sensu opus, pentru ca nu avea chef sa astepte dupa masinile de pe B1.Faza cea mai nasoala, este ca tot el urla in gura mare ca sunt obligat sa-l las sa efectueze acea manevra, pentru ca el este cu autobuzul si are voie.Probabil miza pe prioritatea de gabarit, deoarece eu eram cu motociclieta.

 3. stefan ion

  RAA, nu e asa. Trebuie sa se asigure si el intai, dupa aia sa iasa. In Bv era sa se suie unul pe mine ca a semnalizat cand deja eram in dreptul lui.

 4. O sa mai mai treaca apa pe Dambovita pana o sa ne obisnuim ca transportul in comun trebuie sa aiba prioritate chiar si cand dpdv legal e discutabil. In momentul in care un mijloc de transport in comun semnalizeaza intentia de a iesi din alveola statiei esti OBLIGAT sa-i acorzi prioritate

 5. stefan ion

  Valie, cand ai verde, vrei sa traversezi intersectia si e blocat in fata mergi inainte cu orice pret? Intri ca plugul in intersectie? Autobuzul nu a iesit din alveola (caz in care ar fi avut prioritate) ci a vrut sa treaca de unul oprit in fata lui pe B1.

 6. Stefan Ion cred ca ai ratat esenta mesajului meu. Tocmai ce spunea ca obligativitatea acordarii prioritatii in acest caz e discutabila insa obligativitatea morala ar fi trebuit sa primeze 😉

 7. BucTrafic

  Acolo e alveola? Ca nu prea pare…

 8. @stefan ion,nu stiu daca acolo mai este inca o banda (b1) , din ce am vazut in imagine pareau masini parcate in fata autobuzului,nu stiu cat de legal. Intradevar daca el a intrat ca magaru` pe b2 direct,atunci ii nesimtit.

  Eu din cate stiam asa ii , normal ar trebuii sa-l lasi sa iasa din alveola odata ce semnalizeaza si se asigura…

  P.S: Avand si ei un anumit program dupa care circula, zic ca-i normal sa-i lasi,nu umblu cu autobuzele dar din ce am mai auzit si eu in stanga si-n dreapta, ar fi trebuit/sau circula dupa un anumit orar… 😀

 9. BucTrafic

  RAA se vad marcajele pentru parcare, nu e B1.

 10. Partea cu alveola nu se aplica aici deoarece… nu exista alveola. Usor marlan soferul, dar mi se pare de bun simt sa lasi autobuzul unde sunt 100 de oameni ca sardelele sa iasa din statie. Banuiesc ca soferii de autobuz au inceput sa se enerveze si ei sa astepte sa fie lasati sa plece din statie cand vad ca foarte, foarte putini inteleg si lasa de la ei.

 11. Pentru cine nu cunoaste zona:

  View Larger Map
  Este alveola din simplul fapt ca exista o singura banda, langa bordura este parcare cat se poate de bine semnalizata.

 12. @BucTraci,acum am observat si eu ca este parcare…my bad.

 13. Ca fapt divers, au prioritate cand ies din alveola, dar doar pe banda 1!

 14. Art. 43 (2) Conducătorul de vehicul care circulă pe banda situată lângă marginea părţii carosabile trebuie să acorde prioritate de trecere vehiculelor care efectuează transport public de persoane numai atunci când conducătorii acestora semnalizează intenţia de a reintra în trafic din staţiile prevăzute cu alveole şi s-au asigurat că prin manevra lor nu pun în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

  http://dexonline.ro/definitie/alveola

  Alveolă = „cavitate” în drum = bordura cotește spre dreapta și face loc autobuzului să iasă de pe B1 cât timp stă în stație.

  Asta e o alveolă. Ce e în clip nu e alveolă.

  View Larger Map

 15. Art. 131 – (1) La apropierea de o staţie pentru mijloace de transport public de persoane prevăzută cu alveolă, din care conducătorul unui astfel de vehicul semnalizează intenţia de a ieşi, conducătorul vehiculului care circulă pe banda de lângă acostament sau bordură este obligat să reducă viteza şi, la nevoie, să oprească pentru a-i permite reintrarea în trafic.’
  Articol din codul rutier aflat în vigoare…
  @wargasm aici ai gresit….si l-ai înjurat degeaba

 16. @Tibike 😀

 17. @Tibike fara suparare,dar sursa care ai dat-o nu contine ceea ce ai scris tu acolo…Ceea ce s-ar potrivi ar fi:

  ALVEÓLĂ s.f. 4. Intrând format prin retragerea de la aliniere a unei clădiri pe o stradă. ♦ Loc retras de la alinierea unei străzi, a unei alei sau dintr-un spațiu plantat, amenajat special și cu bănci.
  iN Codul Rutier se refera fix la statia de transport in comun,care nu e banda de circulatie,nu are importanta daca e bordura sau nu,e de ajuns marcaje.dar din orice fel de alveola are prioritate de iesire!(si cea cu bordura,si cea cu marcaje,tot alveola este)

 18. si eu l-as fi lasat, chiar daca nu e alveola. semnaliza din timp.
  fara vot

 19. @GeluCJ mulțam pt formatare 🙂

 20. @wargasm … cu MU.. !?

 21. @Tibike Nicio problema 🙂 Aceea din link e intr-adevar o alveola 😀

 22. Aia nu e alveola.

 23. @areveul Mai sunt multe care incep cu M 🙂 si rimeaza e.g. masinist, motorist, miserupist etc. @war ne-a lasat in ceata 😆

 24. dubist
  nu stiti nimic bă

 25. bai, nu stiu cum vedeti voi lucrurile, dar daca autobuzu o sa astepte sa il lase vreun sofer sa se bage , o sa il prinda pranzul acolo, ca la pranz se mai elibereaza traficu.

 26. @all, imi place ca nimeni nu s-a prins ca ala a facut-o intentionat 🙂
  Am trecut de sute de ori si nu s-a intamplat nimic. Ciudat cum o intersectie mica, boema, poate sa atraga comportamente de genul asta 🙂 -> faza cu pietonul de anul trecut
  PS:
  Sunt curios maine daca biciclistul avea dreptate 🙂

 27. Parazitii au dreptate o sa postez un raspuns la acest video

 28. AragazCuBuleDeAer

  @valie,la „28 Martie 2014, 11:16” ,ai punctat bine.

 29. Parvan Mihai

  unde mama naibii vad unii alveola??????????????????

 30. Eu vad ca e statie de autobuz si drum destul de mic. Daca nu are forma clasica de alveola nu puteti spune ca si acea statie nu este alveola atata timp cat poate sa treaca inca o masina pe langa autobus? Ati prefera sa faca alveola clasica si sa stea cu juma de cur pe drum si sa nu mai circule nimeni pe langa el?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!