Road Rage 2

Adăugat de Limit
Raportează ca șters! 34

Clipuri video cu valoare distractiva. Nu le pun ca sa imi corectati stilul de condus, sa spuneti despre altii ca nu conduc bine, sa strangem semnaturi.  Este ceea ce se intampla in trafic fie ca va place fie ca nu.

Daca tot votati, votati clipul pentru distractia oferita si daca merita sa fie revazut sau vazut.

Multumesc! 😀

 

Nu contine carne!!!

Pentru faza cu oglinda sparta am lasat numarul meu si explicatii pe masina avariat dar nu am fost sunat inapoi. Probabil s-a inteles cu tipa straina sau nu era asa grav.

Legat de stilul meu de condus mai bine va abtineti de la comentat 😀

30 comentarii

 1. Mai bine tii pentru tine filmarile astea. Nu ai nimic de aratat decat pe altii care doar merg mai prost ca tine.

 2. Titlul este total patetic, mersul tau este haotic, pe autostrada habar nu ai sa conduci. In locul celuia care a vrut sa se bage in fata ta, eu ma bagam. Mai iti si franam ftumos in fata. Minus pt. Ceea ce ai facut. Mai exact ? Invinovatesti pe altii cand tu habar nu ai sa co duci preventiv, legal si civilizat. Dupa tine mai si calcai acei pietoni pe trecere nu ? Ca doar aveau rosu!!!!

  • +1

  • Daca franai in fata tu erai vinovat fiindca nu ai pastrat distanta. Nu comenta la faptul ca nu as fi pastrat eu distanta din moment ce tu te plasezi la 1 m in fata mea. Poti verifica si la politie.
   Sa stii ca 5-6 faze stranse in 3 luni de condus nu reprezinta stilul meu de mers.
   Sa calci un pieton este ilegal si imoral dar sa il sperii putin nu strica.
   Chill out man!
   Te anunt cand incep sa calc pietoni ca sa nu vii prin Bucuresti

  • Si care este distanta pe care trebuie s-o pastrez fata de masina din spate?

  • Pe autostrada 3 benzi discontinue.
   Eu ma descurc cu 2 :))

  • @Limit. Du-te si verifica la politie inainte sa vb. de asa ceva. NU conteaza cand, cum ma bag in fata ta, daca ma lovesti din spate oricat ai spune si ai face spume la gura cu juraminte cu etc si etc…. tot tu esti devina ca m-ai lovit.

  • augustin, da, legal vorbind care pupa in fund plateste… totusi daca tu intri in fata lui si pui frana daor ca sa pui frana si celalalt are camera, tu esti vinovat….
   trecand peste asta, limit e motivul pentru care mi-am luat camera :))) Acesti smei ai condusului care aproape in fiecare clip in care arata pe altu incalcalnd legea o incalca si ei… pe autostrada e clar ca nu stie cum se foloseste, la cate avem in Romania parca l-ai intelege, totusi ar trebui sa-i explice cineva ca nu i-a cumparat mama banda si ca trebuie sa stea pe banda cea mai din dreapta cu exceptia momentului cand depsaseste, dar sa se replieze cat mai repede… dupa ai ce a mai fost, linia de tramvai, injuratul excesiv, si au mai fost destule. la partea cu pietonul nu il judec, caci la cat de nesimtiti sunt pietonii, mai alei cei de bucuresti, merita sa te repezi spre ei.

 3. Muma lui de permalink !

 4. @AugustinTM „Legat de stilul meu de condus mai bine va abtineti de la comentat ” ,este si el constient cum conduce :))))

 5. Hotul striga hotul.

 6. Intrebarea de ai pus-o la 1:38 ti se aplica la 1:22… esti constient ca pe acolo esti in afara carosabilului?

  P.S.: Titlul la deruta 😀

  • Banda de tramvai se poate folosi in cazul in care celelalte 2 benzi sunt ocupate si nu incomodezi trecerea tramvaiului.
   Delimitata si ca banda discontinua.

  • Vezi ca ai inteles gresit legislatia aia. Nu e vorba de banda de tramvai, e vorba de atunci cand linia de tramvai se afla pe a 3-a banda de circuatie.

   Linia de tramvai la tine e despartita de benzi cu marcaj de delimitare a carosabilului. E discontinuu ca poate fi incalcat pentru viraje la stanga, inscris in trafic sau alte manevre, nu pentru a circula pe linia de tramvai.

   „Delimitata si ca banda discontinua.”
   Aici nu am inteles ce vrei sa zici 🙂

  • Linia de tramvai poate fi admisă ca bandă de circulaţie, în caz de nevoie, în afară de:
   1. zona de preselecţie,
   2. intersecţie,
   3. staţia de tramvai cu refugiu,
   4. drumurile care în dreapta şinei au marcaj cu linie continuă,
   5. depăşirea unei coloane de vehicule.

   Ne certam degeaba. Eram in legalitate. Propun sa te mai legi de toate nimicurile

  • @Limit: vorbesti prostii, nu erai in legalitate. Faptul ca consideri ca eu ma iau de nimicuri cand iti atrag atentia ca nu erai pe drum, dar tu ai voie sa le atragi altora atentia spune multe despre capacitatea ta de a-ti recunoaste greseala.

   Ca sa mai studiezi:
   – art. 103 din regulament: „şi cu o a treia bandă pe care este amplasată linia tramvaiului lângă axul drumului” – se presupune ca exista banda fizic, nu e in imaginatia soferului.
   – SR 1848-7 – standardul de la noi pentru marcaje rutiere – cauta-l sa vezi ce tip de marcaj e ala. Hint.

   Da-mi te rog un articol de lege de unde ai scos-o pe asta: „Linia de tramvai poate fi admisă ca bandă de circulaţie, în caz de nevoie, în afară de:”

  • Vrei sa iti citez din ce a scris @ics pe forum acolo, sau iti dai singur seama din ce am scris eu ca marcajul ala de delimitare al benzilor nu e acelasi cu cel de la tine din clip, care e de delimitare al carosabilului.

   Imi place ca imi dai ca contra-argument exact argumentul meu si dai linkuri care zic ce zic si eu.

   Pe scurt: ACOLO NU E BANDA! Esti pe langa drum.

  • @Limit: si tu in care dintre situatiile enumerate te aflai la 1:32? Ca din cate stiu acolo e o intersectie si culmea, are si zona de preselectie!

  • Offfff….
   Bine, nu sunt pe drum, sunt pe langa drum, nici pe carosabil nu cred ca sunt. Cel mai corect ar fi sa spunem ca sunt tramvai. Sunt intr- zona crepusculara intre drum, carosabil si trotuar. Sa nu uit ceva…. cred ca si pe langa pasaj sunt. Bine ca nu sunt in aer.
   Happy now?
   Bucura-te de video si invata pe altii sa conduca la scoala de soferi sau unde predai tu la politie presupun.

   Nu uita sa imi corectezi si restul clipurilor ca vad ca te pricepi.

   PS: Baga atentie la condusul tau si nu mai analiza pe altii. Pana acum, eu nu am provocat vreun accident asa ca… –> http://www.trafictube.ro/culpa-2-2/

  • Deocamdata te-au evitat toti.

  • Sunt fel de fel de situatii si combinatii diverse in care linia de tramvai este amplasata pe-o banda destinata circulatiei si altor vehicule. Poate imaginile urmatoare vor ajuta putin la lamurirea acestei probleme.

   Situatii cu doua benzi pe sens pentru (auto)vehicule plus una comuna cu tramvaiul:

   Situatie cu o banda pe sens pentru (auto)vehicule plus una comuna cu tramvaiul:

   Situatie cu o banda pentru (auto)vehicule plus una comuna cu tramvaiul pe un sens de circulatie si o singura banda comuna cu tramvaiul pe celalalt sens de circulatie:

  • Nu inteleg toata cearta asta. Intre linia de tramvai si banda de circulatie este linie intrerupta, deci se poate circula pe linia de tramvai. unde nu se poate, este linie continua, sau uneori chiar ditamai bordura

  • @shutzu esti in aceeasi eroare ca si @Limit.

   De partea stanga a acelei linii intrerupte nu e carosabil.

  • Limit nu orice linie intrerupta e linie de demarcare a benzilor. sunt zeci de tipuri de linii intrerupte folosite in legislatia europeana (din care deriveaza cea romaneasca). Acolo la tine nu e „linie intrerupta” la fel cum pe DN2 linia de maracare a acostamentului nu e linie intrerupta… al fel cum la intrarea le autostrada banda de accelerare nu are aceasi linie intrerupta…

 7. Ce liniste a fost la faza cu X6 alb.

 8. StoianAlexandru

  Salut. Legat de stilul tau de condus – cred ca ai un consum instant malefic :)) . Norocul tau pentru ultima faza, te-ai oprit cam in buza tobei 🙂

  • Limita la instant e 49 de afisare. Daca e mai mult nu ai cum sa stii :))

 9. Pot sa spun eu inainte sa mai apara n/a comentarii ?
  TOPIC CLOSED !!!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!