It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Road rage

Adăugat de JAX
Raportează ca șters! 39

La secunda 27 un exemplu de folosire a vehiculului ca armă.

14 comentarii

 1. Mda, aproape de o tragedie…combinatia perfecta : motociclisti inconstienti + sofer care nu se asigura.. Nu cred ca a fost intentie in a-l sicana pe motociclist..

 2. P.S. : o sa se trezeasca sigur 1 care o sa spuna ca e de vina autorul pentru ca dormea pe b2 sau ca e b2 lover 🙂

  • Autorul circula cu viteză superioară celor de pe B1. În plus pe B2 nu-l hingherea nimeni din spate ca să facă slalom printre benzi.

   Dar da, s-au trezit câțiva că au fost cu mine în mașină și au văzut ei. Data viitoare îi bag în portbagaj, să nu mai vadă…

 3. Era în unghiul mort sau nu s-a asigurat. Vroia să-l ocolească pe ăla ce face la stânga, n-avea el treabă cu motociclistu care era calare pe toate benzile/mașinile, hai să nu exagerăm 🙂

  • pai si eu ce am zis? 🙂

  • Era deja conștient de prezența motociclistului în coasta lui pentru că tocmai îl mai evitase o dată. Plus că motorul ăluia era destul de gălăgios, îi huruia la urechi, eu i-am observat pe amândoi înainte să mă depășească. Dacă a tras de volan nu cu intenția de a-l speria pe motociclist, ci de a evita mașina care făcea stânga, atunci tot culpa lui era (my 2 cents).

  • Din punctul meu de vedere ala cu Golf se uita in oglinda la motociclist si a fost surprins de manevra celui din fata. Altfel nu vad de ce s-ar fi tras pana pe axul drumului pentru a-i face loc motociclistului. Nu vad niciun motiv pentru acea manevra si nici dupa aceea nu exista vreo dovada, nu claxoneaza, nu se enerveaza, nu il depaseste…

   Iar cel cu Golf nu ar fi fost vinovat pentru ca ala cu motocicleta era in spate, nu langa el. Sa nu mai spun ca are semnal stanga desi vrea sa devanseze pe dreapta.

   Una peste alta, vad niste motociclisti agresivi care schimba benzile haotic si pun in pericol siguranta traficului. Strada este libera, atat autorul cat si ceilalti devanseaza / depasesc probabil cu viteza maxima admisa vehiculele de pe B1 care circula cu o viteza inferioara. Nu era niciun motiv pentru manevrele acelea, doar ca motociclistii s-au obisnuit sa nu respecte nicio regula si sa nu fie trasi la raspundere.

 4. A se observa că există două, chiar trei momente distincte în care autoturismul se apropie de motocicletă.

  Primul e cel în care șoferul mașinii nu se asigură la schimbarea benzii; vom considera aceasta ca fiind o neglijență care ni se întâmplă tuturor și care se poate corecta rapid și fără evenimente neplăcute (chiar era să se urce o rulotă azi pe mine pentru că nu și-a ținut banda, se mai întâmplă, asta e).

  Al doilea moment e cel în care șoferul trage intenționat de volan pentru a-l speria pe motociclist. E o manevră văzută la mulți în trafic, echivalentul tentativei de lovire cu capul atunci când se umflă mușchii pe ei și nu mai pot de atâta cocoșism, un fel de „te fac eu pe tine, fraiere”.

  Al treilea moment e cel în care motociclistul pune intenționat frână în fața mașinii pentru a-l șicana pe șofer (căruia i se terminase doza de cocoșism între timp, sau nu avea cameră video ca să îl calce „legal” cu mașina).

  • exact asta am vazut si eu JAX… dar pe la noi pe aici nu o sa gasesti oameni obiectivi.

 5. Si totusi… mai folositi si B1 cand e libera….

 6. robwin_75

  Motociclisti care vor RESPECT in trafic ! In viata de apoi !!!

 7. La secunda 27, masina ocoleste un taxi fara a-si depasi banda.

  Motociclistul sa circule pe centrul benzii nu pe marcajul dintre benzi.

 8. Acel moment cand crezi ca daca tot ai drept de vot, ai drept de folosire doar a bandei a 2a.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!