It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un pic de Road Rage

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 48

17 comentarii

 1. Nu stiu de ce apareau mesajele alea pe facebook

 2. Baga te rog livetext ca nu am prins jumatate din actiune.

  • Treaba sta asa:
   Domnul cu Megane-ul s-a dus la el la geam si ii reprosa ceva ce se intamplase in urma. Ce anume nu stiu pentru ca eu veneam de pe Drumul Sarii iar ei dinspre Drumul Taberei.
   Pe camera nu se aude insa domnul cu Megane-ul in afara faptului ca s-a dus la el la geam, i-a vorbit pe un ton civilizat, insa cand s-a indreptat inspre masina inapoi a scapat o injuratura. De acolo cred ca s-a revoltat individul mai violent.

  • Ursule, […] avea burta? 🙂

 3. Totusi de ce s-o dat jos?

 4. Imi pare rau,dar un om cand se da jos din masina,se poate astepta la asta,dar si la mai multe
  Daca crezi tu ca prin a te da jos il inveti pe altul,ii atragi atentia sau eventual ii explici,e o greseala. O sa intalnesti doar bizoni ,si mi se pare normal sa reactionezi agresiv atata timp cat omul vine la tine la geam si cine stie ,te jigneste sau iti atinge masina.

 5. Tu veneai de pe Drumul Sarii si deodata te-ai trezit direct pe banda 4 pe Drumul Taberei cand din Drumul Sarii vin 2 benzi. Fie ai depasit coloana la semafor, fie ai trecut pe rosu, fie te-ai p***t pe ele de marcaje. Vin mereu de pe Drumul Taberei si cred ca 80% fac unul din lucrurile pe care le-am enumerat mai sus. De aia intersectia aia se blocheaza mereu.

 6. DigitalElf

  S-or fi calarit mai devreme, dupa ultimul semafor. Benzile 2 si 3 de pe Dr.Taberei sunt sinuoase si frecvent B2 se urca pe B3.

  • e si asta o ipoteza. curios e ca acolo e singura zona in care nu am avut de a face cu nimeni care sa se urce pe mine comparativ cu alte zone unde benzile si sagetile sunt mult mai clare ! ( ma rog…zone cu sageti si benzi clare sunt putine in Bucuresti ! )

 7. sa vii de pe drumul sarii si sa ajungi pe banda a4a …asta inseamna sa fii sofer descurcaret ! nu se aude semnalul cand treci de pe banda 3 pe banda 4, o fi mai silentios.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!