Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Road Rage

Adăugat de heavy_Trafic
Raportează ca șters! 93

Nervi pentru neacordare de prioritate .

Nu agreez comportamentul celui care nu a acordat prioritate , dar nici al celui care a coborat sa rezolve problema .

13 comentarii

 1. Badaranie la nivel inalt

 2. Nervosul cu ford facea stanga, dar cand a vazut ca celalat se baga s-a dus intentionat spre el ca sa-l loveasca (apoi probabil s-a razgandit). Daca reducea viteza ca sa faca stanga se incadra corect si nu mai era nevoie sa dea inapoi si avea si loc sa treaca.

 3. Eu consider ca cel cu hyundai a gresit. Taximetrul a oferit prioritate, trebuia si el sa ramana in spatele lui. Nu inteleg insa de ce a franat atat de tarziu si la limita cel cu Ford-ul, si nici de ce a considerat ca trebuie sa ia masina la palme 🙂

 4. HaterInTrafic

  Prostanacu cu hyundaiu a facut stanga pe contrasens practic. Nu suport cand eu astept ca prostu’ si altii ma ocolesc pe contrasens si ajung in fata mea. Dar pt taranul care s-a dat jos la el, merita niste spray cu piper in dinti. Ce inseamna reactia asta? Maimuta dracu.

  Amandoi mi se par de condamnat.

 5. AndreiB
  cel cu fordul nu a fost nervos ci doar a evitat cu dibacie accidentul.
  a mers drept si a franat eficient, daca lua stanga il pinetena frumos pe ala care a luat-o pe contrasens, si a facut stanga fara sa acorde prioritate.

  @CSC
  de data asta „taximetristul” chiar nu a gresit…. ma rog trebuia sa dea semnal stanga, dar probabil ii cazuse maneta.

 6. de ce are titlul Road Rage acest filmuleț ?

 7. Dupa cum s-a incadrat Ford-ul lasa impresia c-ar fi vrut sa mearga inainte. Hyundai-ul s-a bagat cu japca, pe cotrasens, si-a luat injuraturile si-a plecat!

 8. „Bai prietene *jniap* nu vezi ca ai un gandac pe cupola? Noroc de mine ca l-am omorat! In spate, unde? Hai mergi acasa linistit, o zi buna sa ai”.

 9. Nici eu nu sunt de acord sa te dai jos, dar cateodata in lipsa vigilentei politiei, unii mai merita sa-si ia cateva bucati in gura. Nu e vorba doar ca ajungi in fata cuiva, e vorba ca provoci un accident din care pot rezulta victime.

  Asta de exemplu nu s-a asigurat deloc, din moment ce nu l-a vazut pe ala, inseamna ca nici nu s-a uitat in dreapta, ca altfel nu avea cum…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.