Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

O roata zburatoare / funny / diverse

Adăugat de AugustinTM
Raportează ca șters! 71

Poate contine urme de limbaj vulgar.
Recomand 1080p.

1. Un nehotarat, opreste ca balega, cand parcarea era goala la 4 m de el. Nu neaparat sa se fi bagat cu botul, macar paralel, pana cobora doamna.
2. S-a speriat bine!
3. Noi stam de fraieri.
4. 20-25 km/h maxim.
5. O trecere invizibila pentru 99% dintre conducatori. Cine stie trecerea, cunoaste.
6. O roata se enerveaza si isi baga demisia la ZI!
7. Mergeam la niste tovarasi. Nevasta-mea ma enerva ca ce sa luam de mancare si i-am spus opinia mea, fara dar si poate. PUNCT! :)))))))))))

19 comentarii

 1. La 3, nu vad sa fie vreun semn care sa interzica sa faca stanga. (poate este si nu l-am vazut eu)

 2. Pct 3 e foarte discutabil:
  1. pare a fi strada cu sens unic, 2 benzi, nicio interdictie pentru cel cu dubita
  2. tu nu servesti stat la stop? la STOP se opresc rotile locului, tu te inghesui dupa cel din fatza ta.

  • Daca te uiti atent, vectra era deja in intersectie, eu am oprit in dreptul indicatorului stop, m-am asigurat si normal ca am plecat dupa el. Eu am servit acel stop, doar ca el l-a servit mai in drum.

  • el a oprit in punctul in care avea el vizibilitate maxima.. dupa ce a trecut el, tu trebuia sa opresti iar.. si nu, nu ai mai oprit.

  • Eu aveam vizibilitate de unde eram, oricum inteleg ce zici tu :), dar eu m-am asigurat si numai vantul suiera pe drumul perpendicular. Poate m-au luat putin nervii pe inculpat si eram atent la el ( relativ ).

  • Și dacă ar fi drum cu sens unic, de când virajul la stânga se poate face de pe B1? Urmând logica ta, autorul ar fi putut vira la dreapta de pe B2.

   SECTIUNEA 3
   Reguli pentru circulatia vehiculelor

   Pozitii in timpul mersului si circulatia pe benzi

   Art. 107
   (2). La intersectiile fara marcaje de delimitare a benzilor, conducatorii vehiculelor ocupa in mers, cu cel putin 50 m inainte de intersectie, urmatoarele pozitii:

   a) randul de langa bordura sau acostament, cei care vor sa schimbe directia de mers spre dreapta;

   b) randul de langa axa drumului sau de langa marcajul de separare a sensurilor, cei care vor sa schimbe directia de mers spre stanga. Cand circulatia se desfasoara pe drumuri cu sens unic, conducatorii de vehicule care intentioneaza sa vireze la stanga sunt obligati sa ocupe randul de langa bordura sau acostamentul din partea stanga;

  • @gamaraan: Ti-as da un plus daca as putea la comentariu` :))
   Asta vream si eu sa spun, dar m-am luat cu acel STOP la care „nu am oprit„. Daca s-ar putea face dr. de pe B2 si st. de pe B1, cred ca am devenii…. India ?

  • Corect @gamaraan, mi’a scapat… imi cer scuze @AugustinTM pt pct. 1.
   pct 2 stands up. 🙂

  • @shutzu: You little bastard ( glumeam ) 😀
   Nu ma slabesti cu stop-ul ala ha ? :))

  • pai e destul de important sa te opresti si tu la stop dupa ce a plecat cel din fatza ta.
   Dupa cum chiar tu zici: „numai vantul suiera pe drumul perpendicular.”
   Si acum gandeste’te la un motociclist cu 1000cm care vine cu 220-250 km/h.. pentru ca suiera vantul pe drumul perpendicular… e foarte posibil sa nu ai timp sa`l vezi.. lasand la o parte impartitul vinei in situatia descrisa.. pentru ca probabil nu ai mai avea cu cine sa imparti vina.. implica multe drumuri si mustrari de constiinta.. inutile

  • @shutzu: din cate vad, autorul s-a oprit in dreptul semnului, asa cum prevede legea, ca el de acolo a avut, din cate am inteles, suficienta vizibilitate. Poate cei din fata au oprit cu botul in drum (nu se vede din unghiul filmarii), asa cum fac multi altii.

 3. E cu sens unic drumul acolo. Deci B1 dreapta si B2 stanga. Ce e asa greu?

 4. No bine… legat de punctul 7, am inteles ca berea urma sa fie rezolvata. Clar ca bere a fost… dar cu mancarea cum a ramas? Ca mie asta mi se pare cel mai important 😀 aspect :).

  • „Mâncarea e fudulie! Băutura-i temelie!”

  • Pai de aia era vorba, ca amea ma batea la cap cu mancarea, iar eu i-am raspuns: Cat timp e bere, nu ne e foame :)))))) joke. Acolo un sticks, o aluna pe langa si aia e :)))))))) Mai putin ma ia fiumiu` la bataie ca nu-i dau si lui ( joking ).

 5. Incredibil, bmw-ul semnalizeaza :O .

 6. ingfrancisc

  mie ceva imi scapa … acolo la 0:52 – 1:00, cine a facut stanga? Ca eu vad ca toti mergeti inainte 🙂 Si da, de pe B1 nu ai voie sa faci stanga, dar ai voie, logic, inainte. Tu ai mers inainte de pe B2 pe B2 si ala cu furgoneta alba a mers inainte de pe B1 pe B1. Absolut legal! Nu are nici un indicator cu obligatoriu dreapta …
  Si nu inteleg de ce semnalizati toti stanga cand NIMENI, de fapt nu intra pe strada din stanga! 🙂
  Strada care nu se vede pe fimare, dar e acolo 🙂

  • Indicatorul de acolo nu indica ca drumul este drept. Prin urmare nu are voie din acest motiv, iar din al 2lea motiv, la intrarea lui in intersectie era doar o banda pe sens. 2 benzi se fac dupa virajul spre dreapta a celor care vin din dreapta noastra.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.