It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Romanii au talent in trafic #14

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 51

Contine limbaj nepotrivit 🙂

18 comentarii

 1. Nu-i ML ii R-klasse 🙂

  +

 2. Am vazut dupa ce am editat 🙁 Video-ul il denumisem „unul cu ML…” iar la editare nu am mai fost atent 🙂

 3. Meh, e ceva ciudat cu clipul tau. Nu stiu care e rezolutia nativa, dar daca vreau sa-l vad in Full screen sau sa-l vad intr-o rezolutie mai mare de 320p (care e default la youtube, dar e lipsita de claritate) imaginea devine sacadata si oscilanta inainte si inapoi, gen 2 frame-uri in fata, unul inapoi, trei in fata, doua inapoi, si asa mai departe. Cu alte cuvinte imposibil de urmarit.

  Cum il trimiti la youtube? Ce format si ce calitate?

 4. @Kor,

  Default-ul ala depinde de rezolutia monitorului. La mine default e 480p. Oricum, problemele semnalate de tine nu sunt prezente si la mine (pe 3 laptopuri diferite; si din youtube – si aici pe pagina… merge 1080p in full screen).

  Spre Youtube pleaca 1080p, 30 fps, mpeg 4, 1920 x 1080.

 5. Eu am doua monitoare, unul de 1680×1070, unul de 1280×1024. Dar nici pe tableta (Samsung Galaxy S3) nu-ti vand bine clipurile in Full screen.

  Incearca AVI, nu mpeg 4

  Eu tot 1080p HD, 30fps, doar ca prefer AVI, Video bit rate: 4200 kbps, compresie H.264/AVC

 6. La faza cu autobuzul, șoferul avea prioritate pentru că ieșise din alveolă. Numai că nu prea se vede că a semnalizat.

 7. CB,

  Autobuzul are prioritate pe B1. Dar tot te asiguri…

 8. @Kor: poti sa le pui si MJPEG clipurile si tot ti le re-encodeaza YouTube. Nici la mine nu sacadeaza, dar am observat ca pe conexuni lente (gen WiFi la hotel) face cum descrii tu. Si eu le urc tot MPEG-4 sau MOV pe YouTube… dar encodarea se face tot in acelasi format de care spui si tu (AVC/H.264), deci nu ar trebui sa conteze containerul in care e pus clipul.

 9. La 1:30: -oprirea interzisa…NOT
  -linie continua…NOT
  -ti-ai cumparat sosea…NOT (i think)
  Deci, care e problema?

 10. Gigi, gandesti ciudat. Omul a ocupat o banda de circulatie fara sa fie semnalizat, fara avarii etc. Statea pe tel. si isi servea cafeaua. Care e gandirea ta?

  Era un obstacol pe sosea…
  @Rebound11, @Kor,

  Folosesc acelasi editor si salvezi cu aceleasi caracteristici de cel putin 1 an. Azi am postat 3 video-uri cu aceleasi caracteristici. Nu inteleg de ce ar fi probleme doar la asta.

 11. Muzica e de vina – beiibii beiibii beiibii uuuuhh :))

 12. La mine clipul se vede perfect, atat pe smartphone cat si pe PC. Fullscreen, HD, nu conteaza… se vede cum trebuie. Atat ca aud cu o singura ureche 😀 Dar asta am inteles ca ar fi din cauza camerei (ca intro-outro se aud stereo).

 13. @VladN,

  Copiii cer Justin Bieber 🙂

 14. Rebound – eu va cred, dar tot e ciudat. Nu e vorba de conexiune. Cand deschid clipurile mele sau, uite, ale lui Iuda, si multe altele, le vad perfect la rezolutii mari. De pe acelasi monitor, pc, tableta, in acelasi moment, pe aceeasi conexiune sau pe alta. Cum toti parametrii sunt identici, am prespus ca poate formatul initial, care e diferit, o fi de vina.

 15. Nu stiu daca cel cu mercedesul chiar si-a dat seama ce-a facut. Multi soferi is cu ochii dupa masini si uita sa mai arunce un ochi la semafor.

 16. Uite, acum, pe tableta, pe Mobile data, se vede perfect. O fi fost si conexiunea. Dar de ce dimineata vedeam bine majoritatea clipurilor, iar pe asta nu? 🙂 Mister. Tot o fi cevat legat de parametrii de encoding video, cred…. Ma rog, nu mai conteaza… Nestiute sunt caile acestor parametri 🙂

 17. @ochifaradioptrii Hai sa nu mai folosim termenul „ciudat”, pentru ca este subiectiv. Hai sa folosim o gandire din punctul de vedere al legii.

 18. @Gigi, cam asta am gandit si eu. Poate as spune ca a parcat cam stramb, nu mai stiu daca scrie sau nu in codul rutier, dar ar fi trebuit sa fie paralel cu marginea strazii. Dar in rest, nu vad problema.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!