It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

11 comentarii

 1. Dă-ne Doamne furaje, că vite (încălţate) sunt destule !

 2. frumos gest la ultima faza, respect +

 3. Daca nu il lasai pe cel de la ultima faza inca mai astepta sa intre pe banda…daca presemnalizarea e de cacao cei care tranziteaza sunt victime sigure…

 4. Aoleu frate, verde intermitent pentru inainte???
  Cat de mare e prostia in capul celor care au facut asa ceva?

  Si, vad eu bine? Deasupra acelui verde intermitent este sageata dreapta? Dar de fapt strada merge inainte (dupa cum arata si sagetile de pe jos)?

  Si pentru ce este verde intermitent? Cui trebuie sa acorzi prioritate in situatia aceea?

  Intersectie mai prost semnalizata n-am mai vazut de multa vreme 🙂

  Very misleading… Proababil si eu as fi incetinit/oprit acolo in conditiile in care nu cunosc zona.

 5. Era sa o patesc si eu cand am trecut prima data pe acolo :)) o mare prostie ce e acolo. Nu stiu cum au gandit semaforu ala.

 6. E ciudata zona aia cu verde intermitent pentru inainte. Pt cineva care nu cunoaste, e destul de derutant. Mai ales ca se contrazic marcajele de pe jos, cu sageata de la semafor, cat si cu indicatiile spre Iasi, Suceava, Vaslui, P.Neamt, care sunt aratate spre dreapta, in timp ce marcajele de pe jos arata obligatoriu inainte (dreapta nici nu exista).

  Bine, te prinzi care e faza, ca nu e greu… dar pana te prinzi, reusesti sa fii claxonat din spate de cineva care stie zona 😉

 7. Da, intersectia e ciudata. Marcajele sunt vopsite relativ recent, deci au refacut totul dupa modelul vechi fara sa vada daca au vreo logica. Am sa le scriu celor de la rutiera, ei ar trebui sa atentioneze administratorul drumului…

 8. moldovenii au talent

 9. @ochifaradioptrii: scrie direct Primariei. E responsabilitatea lor, Politia Rutiera doar le avizeaza propunerile (teoretic).

 10. cum, tiristul e de neamt si nu stie ca acolo e obligatoriu dreapta?

 11. La faza de la 1.37 cu verde intermitent pt inainte am patit-o si eu, s-a facut rosu pt stanga cand mai aveam 5-6 m pana la semafor si am franat destul de tare… Nevasta-mea conducea masina din spate si s-a speriat un pic, imaginati-va ce-am primit la prima oprire… 🙂 un frigider plin.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!