It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

romanu tot roman ramane… ;)

Adăugat de Oliver
Raportează ca șters! 25

4 comentarii

  1. deși în IT se circulă mult mai prost decât în RO, tu pui accent doar pe greșeala românului. Din titlu mă așteptam la ceva mult mai tragic (clip cu prostii comise doar de români), dar în buna tradiție a știrilor Antena 3 n-a fost așa.

    dragi colegi, chiar nu puteți avea un pic de mândrie in voi?? de ce vă complaceți mereu în situația de vă considera la orice inferiori vesticior??

  2. Da frate ca din cauza la un ca asta suntem vazuti toti prost…. inafara…, daca venea o motocicleta etc. in timpul ala ce se putea intamplat? ? Si vede ai iarasi la stiri rumeno a omorat pe cutarica. ….. eu nu am nimic cu nimeni dar respecta ca sa fii respectat. …indiferent unde te afli si pe ce pamant te afli….!ficare trage concluzii cum vrea. Salutare la toti

  3. Cam subtire, dar suficient pentru un plus ?
    Am o nelamurire, camera ta departeaza atat de tare, sau tu pastrezi o distanta nefiresc de mare fata de cel din fata (de ex. la ultima faza, in loc de regula celor 2, hai 3, secunde, vad ca aplici regula celor 10 secunde 🙂 ) E cam mult, si daca toti faca asa, coada se labarteaza nepermis de mult.

  4. Nu indeparteaza frate dar nu mi place sa stau lipit de fundul altuia, poate sa fi exsagerat putin. …:)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!