Rosii, aiuriti si fapte bune (360°)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 94

Inca experimentez cu scrisul pe clipurile 360°… dar fazele sunt clare.

Clip necenzurat!

2 comentarii

  1. Hey, referitor la faza de la 0:30, am vazut prea des masini pe linia de tramvai acolo, majoritatea din alt judet (sau alta tara, cum e in cazul de fata). Uitandu-ma la clipul tau, imi dau seama de unde vine confuzia! De la semnul ala foarte stupid amplasat, de ocolire prin stanga sau dreapta! Noi stim orasul, dar pentru cineva care trece prima oara pe acolo e foarte usor sa interpreteze initial ca ambele variante sunt legale. Doar ca apoi sa dea nas in nas cu indicatorul de accesul interzis cu exceptia RATT. Dupa parerea mea, ar fi fost mult mai util un indicator de ocolire prin stanga, eventual inclinat si mai mult cu fata catre Piata Libertatii (ca sa fie cat se poate de clar ca se aplica doar pentru Brediceanu).

    • Sa zicem ca inteleg pana la un punct, dar indicatorul ala cu acces interzis se vede dinaintea semaforului iar indicatorul cu ocolire prin ambele parti iar mi se pare clar la care colt al scuarului se refera.

      Am vazut putini rataciti care o luau pe linia de tramvai si din ei 90% o luau pe acolo cand vedeau coada pe banda de circulatie.

      Pe de alta parte si eu am trecut cu 3 la ora pe rosu la 1 noaptea in Viena incercand sa imi iau reperele pentru ca am zis ca ma descurc fara navigatie deci nu prea am voie sa ma iau de respectivul pentru o greseala mai ales ca pe acolo chiar pot fi imbunatatita un pic semnalizarea rutiera. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!