Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

4 comentarii

 1. Sincer sa fiu in 99% din cazuri s-ar putea face dreapta intermitent dar noi suntem tara bananiera si inca nu ne-am dat seama ca o buna parte din aglomeratie s-ar evita daca ar fi dreapta intermitent la 99% din intersectii.
  Gen aici, semafor cu senzor de detectie autovehicule, cand cei din dreapta au verde restul au rosu, desi tu din aceasta directie ai putea vira dreapta fara probleme intrucat nu ai cu cine te intersecta.
  Initial credeam ca va trece pe rosu si se va pune pe trecerea de pietoni sau dupa dar pe b2-b3, m-am inselat, asta chiar a facut dreapta cu semnalizare!
  https://goo.gl/maps/EM1Lza3NUUrjCiRd6

  • stiu ce zici si ai completa dreptate… mai deranjant sunt cei care opresc acolo pe B1 pentru magazine & stuff decat ce a facut BMWul… si da… una alba una neagra cu semnalizarea

 2. Cu adevarat socant e faptul ca semnalizeaza bmw-ul.

 3. Cred ca a mers din memorie. Si eu m-am mirat ca nu mai e Verde intermitent. A se vedea pe maps: https://goo.gl/maps/1xfZP2UqApB6gf8y6

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.