It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe rosu e misto (aproape accident)

Adăugat de lavolantralala
Raportează ca șters! 111

-Gagica trece pe rosu.

-Daca idiotul de taxi nu ar fi oprit acolo m-ar fi observat mai repede.

-Eram atent la celalat idiot de taxi pe care l-am simtit ca vrea se mearga inainte.

PS: Tuie Maxi! Go Uber!

9 comentarii

 1. Ce bine imi pare ca sunt cei de la Uber sa le manance painea taximetristilor , sunt soferi educati , poti schimba o vorba cu cel de la volan , masini muuuuult mai curate si mai noi ….nici nu se compara cu taxi in veci , te ridica de unde vrei tu. Jos cu Taxiurile.

 2. Si uite asa doi taximetristi idioti contribuie la producerea unui accident ce putea fi soldat cu victime (daca te lovea in portiera). Ei considera ca nu incurca pe nimeni ca opresc ca idiotii, sau ca merg inainte de pe banda de obligatoriu dreapta, sau ca se baga pe interzis, sau ca nu semnalizeaza, etc. Acest video evidentiaza clar problema.

 3. …invazie de taximetristi,cred ca ei fuck alta scoala de soferi,alta legislatie mai permisiva,sincer,daca ai trei taxiuri pe langa tine in trafic,in mod cert,viata ta este in pericol

 4. daca era o intersectie nesemaforizata intelegeam sa va rasculati pe taximetristi, da asa… ce relevanta are unde sunt aia opriti daca proasta a trecut pe rosu? nu se vedeau semafoarele din cauza lor, sau le plangem de mila la toate jigodiile care trec pe rosu ca li se pare lor ca nu trece nimic pe drumul cu verde?

  • Sper ca doar te faci ca nu intelegi cu ce au gresit taximetristii. Daca nu, iti explic. Primul taxi a oprit in intersectie in fata benzii pe care rula autorul. Al doilea a mers inainte de pe banda obligatorie dreapta. Despre faptul ca fumeaza la volan, nici nu are rost sa discutam.

 5. Andrei Ciocan

  N-are nicio legătură culoarea semaforului cu taxiul oprit acolo.

  • Si tu, ca si florin de mai sus…
   Cu semaforul nu are legatura, asa e… insa cu prevenirea accidentului chiar are!

   1. Daca un tantalau nu vede semaforul, ca tine privirea in jos (telefon?), sunt totusi sanse sa vada cu coada ochiului ca din dreapta lui au plecat masini de pe loc si atunci sa puna frana. Dar cu vizibilitatea obturata de taximetrist, sansele alea se reduc.
   De fapt, daca oprirea pe colt in intersectii semaforizate nu ar pune in pericol siguranta circulatiei, pana la urma de ce ar fi interzisa, nu? Sunt destule asemenea intersectii, deci cate locuri de parcare ar fi disponibile, nu? 🙂

   2. Daca un tantalau nu vede semaforul si e atat de idiot incat nu ma vede nici macar pe mine cand ma pun in miscare, poate macar il vad EU PE EL si franez ca sa ma protejez. Mai ales daca sunt primul la semafor, situatie in care de obicei ma asigur. Dar daca vizibilitatea mi-e obturata de un taximetrist oprit pe colt, iar atentia imi e atrasa de alt taximetrist care vrea sa castige o lungime de masina si imi ia fata de pe banda de luat la dreapta, atunci si sansele alea se reduc.

   Acum intelegeti?

 6. Acolo era sa o patesc si eu… Si nu o singura data. De mai multe ori. 😐

 7. Andrei Ciocan

  Dacă ești primul la semafor și pleci pe verde trebuie să fii cu ochii în patru, nu pleci ca din pușcă. Eu vorbesc de București. Trecerea pe roșu a devenit o banalitate. Și dacă e și taxiul oprit acolo merg ca pe ouă, mult îmi pasă dacă mă claxonează cei din spate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!