It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Doi pe rosu (primul pe linia dubla continua)

Adăugat de realtech
8

Se vede la inceputul clipului semaforul verde pentru tramvai la dreapta, verde pentru masini la dreapta si celelalte doua semafoare pe rosu (pentru inainte sau la stanga) in intersectia str. G. Baritiu cu str. E. Isac (Cluj-Napoca).

Unul de Valcea ma claxoneaza din spate (cum ca eu nu as vedea ca e verde) dupa care ma depaseste pe linia dubla continua, trece pe rosu si face la stanga.

Mentionez ca ordinea de trecere in intersectie incepand din partea din care vin eu este:
1 – semaforul din directia din care vin eu e pe verde.
2 – semaforul din dreapta e pe verde + semafor tramvai.
3 – semaforul din stanga e pe verde.
4 – semaforul din fata e pe verde.

In momentul in care am ajuns in intersectie eram la faza a doua. La final, alt destept trece pe rosu, venind din fata.

Camera s-a resetat din cauza ca nu mai tine bateria si data nu corespunde.
Data 16-06-2017, ora aproximativa 6:50.

7 comentarii

 1. Mentionez ca si tu esti prost incadrat 🙂
  Pe langa ca in lege zice ca daca ai macar 2 benzi disponibile nu te mai plasezi pe linia de tramvai, mai exista si un indicator cu vreo 80m inainte de intersectie care-ti presemnalizeaza benzile…
  Si semaforul ala il inteleg si mai putini decat cei care inteleg benzile….. desi in clasa intai incepi cu linii, recunoasterea culorilor etc. 🙂

  • Pe urmă cu număratul. O linie, două linii. Eu văd multe linii pe acolo dar niciuna nu e dublă. 🙂

 2. Daca venea tramvaiul, trecea peste tine? Se teleporta? Sarea? Ocolea? Sau asteptau 100 si ceva de oameni pentru tine ca nu stii sa citesti indicatoarele si marcajele? Si eu mai trec pe acolo si e chiar foarte clar cum se face incadrarea pentru a vira la stanga.

 3. @realtech: chiar intre secunda 0:00-:0:01 ai in dreapta un semn de circulatie mare si albastru. Ia vezi ce iti arata el. Mai apoi, daca tot ai ajuns in intersectie, trage un ochi si la semnalizarea de pe benzile din dreapta ta. Acolo ce vezi? Nu ti se pare nimic suspect? Daca mai era unu in dreapta ta si facea stanga pe E. Isac cred ca te urcai si pe el, il mai faceai si material de tt. In intersectia aia ar trebui cateva zile un echipaj de la rutiera, ca e prea plin de cei ca tine, fie ignoranti, fie orbi. Se aplica si pentru cei care fac dreapta de pe banda de obligatoriu inainte.

 4. Esti complet aiurea oprit pe linia de tramvai pentru a vira la stanga.Locul corect era cu o banda mai la dreapta.La sec.6,semaforul suspendat dedicat tramvaiului este verde,ca si cel de pe stalp,pentru dreapta la masini.Daca in timpul in care stateai sa virezi la stanga,venea din spate un tramvai care avea verde,ce faceai?Stateai cu incapatanare blocandu-l in spatele tau pana primeai verde sa faci stanga,sau schimbai banda totusi dar dincolo de trecerea de pietoni si de stalpul semaforului?
  Tu ca tu la faza asta,dar ala de VL te depaseste de departe.Nu pe stanga,pe rosu si peste linia dubla(sic!) continua.Te depaseste in altceva,cred ca-i inteles la ce ma refer.
  Olteanul trebuia sa vada ceea ce tu ca localnic(gresesc?) stiai ca exista pe stalpul din dreapta de pe imaginea G.M. inca dinainte de 2014:
  https://www.google.ro/maps/@46.7722663,23.5855592,3a,25.8y,248.15h,90.36t/data=!3m6!1e1!3m4!1sFY1gq1wv-AXnWTQ8G8uzag!2e0!7i13312!8i6656

 5. Semnele respective sunt pe stalpi de aproape 2 saptamani. Trec prin intersectia respectiva in fiecare zi cand vin de la serviciu si de fiecare data soferi precum autorul clipului sunt incadrati pe linia de tramvai pentru a efectua virajul la stanga si de fiecare data sunt claxonat si injurat pentru ca respect marcajele din intersectie. Toata lumea circula acolo din amintiri. Avand masina de serviciu ma gandesc serios ca data viitoare sa nu mai feresc pe nimeni. Dar nici amiabila nu o sa pupe de la mine.

 6. Chiar in dimineata asta era sa ma loveasca unul ca tine, eu fiind incadrat corect. Am luat si virajul larg ca sa il las sa mearga daca tot se incadreaza aiurea si totusi a vrut sa ma loveasca 🙂 …e interesanta atitudinea asta a contravenientilor.

  Totusi e bine ca ai postat, macar tu poate vei circula corect. Acuma ca stii unde trebuie sa stai poti aduna material suficient in fiecare saptamana numai din intersectia aia. Recomand si o camera pe spate ca altfel nu o sa se vada mare lucru ;).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!