It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Rosu la semafor = verde ?

Adăugat de foxx
Raportează ca șters! 29

Nu am inteles de ce si-au pierdut rabdarea acesti conducatori auto ,  inclusiv cel ce conducea autobuzul.

Nu erau politisti sau  alte autoritati  sa dirijeze circulatia .

 

 

 

 

Music : Electrodoodle

8 comentarii

 1. Ursul Grizonat

  Asta nu e semaforul cu buton de la UPG ? Acolo unde pietonii apasa, trec pe rosu apoi li se brehane ? Or fi vazut ca a trecut pietntul si au dat drumul la frane.
  R. Da , semaforul de la UPG .

 2. mariusikk

  Pune si tu un geotag cu zona te rog, caci mie unul mi se pare absurd la prima vedere semaforul. Adica din moment ce cei de pe sens opus se pun in miscare, banuiesc ca au verde ca doar nu trec si ei pe rosu. Ori, e imposibil sa fie in stanga la pietoni rosu si la voi verde, decat daca ar fi scuar intre sensuri.

 3. Ursul Grizonat

  Am pus dun pozitia asta sa se vada „Easter Egg – ul” adica chestia aia galbena de pe roata masinii negre, in stanga imaginii. Trecerea e in fata. Eu unul o urasc.

 4. mariusikk

  Ce tampenie de semaforizare aveti acolo. Bun, inteleg ca e statie de autobuz, drum cu 2 benzi pe sens si presupun ca se circula cu viteza si e mai sigur un semafor decat o simpla trecere de pietoni. Desi, sa fiu sincer in Bucuresti la noi sunt si cate 4 benzi pe sens cu trecere de pietoni deci mult mai periculos decat la voi si nu au pus semafoare. Revenind insa la cazul de fata acel semafor cu buton mai rau incurca. Mai bine lasau 3-4 minute verde si puneau rosu timp de 20 de secunde, adica un semafor normal.

 5. Nu e niciun buton acolo. E semafor normal, care se face rosu pentru cateva secunde, simultan pentru ambele sensuri, ca sa traverseze stundetii. Chiar nu inteleg de ce vi se pare aiurea. E in oras, unde limita de viteza e 50 la ora. Si nici nu s-a creeat vreodata ambuteiaj din cauza acelui semafor (nici chiar in cele mai aglomerate zile).

 6. mariusikk

  @GBA mi se parea aiurea daca era cu buton, daca zici ca e semafor normal (nu cunosc orasul) atunci e perfect in regula.

 7. Marky91bz

  In Brasov este o moda ca soferii de autobuz sa treaca pe rosu sau sa nu acorde prioritate in sensurile giratorii.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!