It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Roşu e verde (şi viceversa)

Adăugat de SP
20

Music : Run The Red Light*Miracle

*define irony 😉

Când este roşu, dar treci ca pe verde.

1. O doamnă se ia după un mârlan (care a trecut de pe B1 pe B2 la 00:16 ca să dribleze cele 2 !!! maşini din faţa lui mergând înainte de pe banda de obligatoriu stânga) şi intră în intersecţie pe roşu.

2. Dacă e galben la semafor, ce facem ? Accelerăm ca să trecem pe roşu. Ştiţi bancul cu meseriaşul…

3. Meseriaşul vine pe B1 (obligatoriu dreapta), îmi taie puţin faţa în giratoriu, apoi trece cu nonşalanţă pe roşu.

Când este verde, dar stai ca la roşu.
Geotag:

Erată: de fapt Renault Symbol gri a trecut pe roşu la stânga, deci trebuia să fie inclus la prima categorie.

4&5. Două încadrări făcute cu o mare durere în bascheţi, care blochează banda. Dacă ei vor la stânga de pe banda de obligatoriu înainte, ce mai contează restul lumii… La 100 m mai în faţă este un sens giratoriu:

unde puteau întoarce, ca apoi să facă virajul mult dorit (ar fi avut chiar si verde intermitent la dreapta).

8 comentarii

 1. mad4green

  La 2, semaforul e pozitionat un pic neinspirat. La cum e pus, pare sa se adreseze mai mult celor ce vin din dreapta decat tie. In plus, uitati cat de in fata e marcajul de oprire, chiar langa trecerea de pietoni. Daca opresti pana in marcaj, pe banda de langa ax, nu cred ca mai poti vedea culoarea semaforului.

  • Așa este, semaforul este puțin cam prea in spate fata de marcaj, dar este vizibil dacă nu oprești fix la limita trecerii de pietoni. Pentru cei doi însă nu asta era problema…

 2. Asta da, colectie de exemple 🙂 Pe cei care blocheaza banda de inainte cand au una special pentru stanga, chiar nu ii inteleg. Mai era si libera…

  • @Ana.T
   Mai aveam câteva exemplare de pus la insectar, dar am șters din greșeală fișierele respective. Discut strict de cei care trec deliberat pe roșu.

  • Nicio grija, sigur se reface curand stocul de fisiere…

 3. @SP 0:20 La prima faza as zice ca e „pentru inainte pe stalp, pentru stanga suspendat (de fire) 🙂 1:06 Semaforul invizibil nu pare a fi pentru cei care nici macar masina nu o pot tine pe banda (1:03-1:04) 🙂
  1:30 Amandoi puteau ramane fara permis la acelasi semafor invizibil. 2:09, 3:00 Si dubistul si stimata dna/dar … niste adevarati posesori de permis de conducere. Pana la conducatori auto, ca sa nu zic soferi, probabil mai au o cale lunga de strabatut.
  +
  P.S. 1:23 Fara suparare, nu cred ca exista benzi acolo 😀

  • @GeluCJ
   La prima faza, am vrut probabil sa fac o gluma și nu mi-a reusit (cred că era semafor in consola de PlayStation 🙂 🙂 ). Suspendat, asta trebuia să scriu.
   1:23, așa este, am trasat eu in minte marcajele, daca cei care se ocupa de ele le-au omis. 🙂
   Mulțumesc pentru geotaguri.

  • @SP Cu multa placere 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!