It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Rosul e noul verde

Adăugat de mdb
Raportează ca șters! 24

Nebuni care trec pe rosu…

7 comentarii

 1. Dragonfly

  Rosul e verde inchis 🙂

 2. @mdb Nu sunt neaparat nebuni cu totii. Mai degraba niste nesimtiti iresponsabili, pentru care rosul la semafor reprezinta o provocare la cresterea adrenalinei si nu obligatia legala de a opri. Cum am mai scris, ne trebuie camere de supraveghere, poza „la minut”, instiintare politicoasa acasa urmata de o pauza 30 de zile si portofelul mai usor. Sa vedem atunci cat de insistenti vor mai fi astia in repetarea actiunii de a trece pe rosu.
  +

 3. Dragonfly

  @Gelu Poza „la minut” nu va fi la noi niciodata pt ca fotografiaza si pe cine nu trebuie…

 4. Poate mai avem o sansa: dupa ce un politician sau un factor de decizie va fi spulberat intr-un accident rutier in care vinovatul trece pe rosu, e posibil sa se gandeasca (altii) ca ceva nu e in regula de mult cu asta 🙂

 5. La intersectia de la sfarsit daca treci ziua nu prinzi niciodata rosu la semaforul urmator din cauza traficului, probabil au trecut din obisnuinta.

  Panourile alea de la farmacii sunt legale? La cati lumeni au ledurile alea am mari dubii ca ar fi legale… de ce nu le da nimeni jos, niste sesizari ceva?

 6. Cristian Ene

  minus pentru mirobolantul fel in care tai benzile alea… Mai ales cea de la intersectia de la Spitalul Militar… Acolo ai 3 benzi… prima obligatoriu dreapta, a doua, doar inainte, iar a treia banda inainte si la stanga.

 7. @Cristian Ene: e corect ce zici. Eram pe banda 3, am mers inainte pe aceeasi banda si apoi am schimbat, cu semnal. Unde ai vazut ca am taiat benzile? Uita-te mai bine inainte sa comentezi 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!