It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe d”oo”a roti #4

Adăugat de BlueTT
Raportează ca șters! 57

Cateva situatii intalnite pe doua roti. Tin sa precizez ca sunt la inceput cu „experienta” in domeniul editarii (cred ca se poate observa). Totodata, camera departeaza, deci, in realitate totul este mai aproape decat pare!
Plusuri, minusuri, comentarii pozitive, neutre, negative, palme peste casca, picioare in … spate etc.: challenge accepted! 🙂

13 comentarii

 1. Mandarina

  Emotii, adrenalina… naspa faza de la final 🙁

  • Toate acestea (si cateva in plus), „sunt incluse in pret” 😉

 2. Ultima faza, nu stiu de ce am avut impresia ca se rastoarna peste tine remorca lui.
  +

  • Incarcare intr-un mod haotic, suspensie in conditii de „merge si asa”, prelata „dupa cum bate vantul”, posibil intrat in depasire din scurt si cu viteza (sa mai poata prinde „protectia” celuilalt tir) = senzatia de rasturnare

 3. ala cu lemnele isi semnaliza miscarea de gabarit pentru a lua curba.
  Sunt sigur ca mai incalci si tu legea din cand in cand(si nu ma refer la cele din greseala), puteai sa-l scutesti pe batran ca nu traversa pe unde trebuie. La copil, intr-adevar, as fi atentionat adultul.

  • Daca asa se semnalizeaza (nu sunt ironic), atunci se observa (in cazul meu), lipsa categoriilor C, C+E, de pe permis. Am mai spus-o: as fi un ipocrit sa spun ca nu mai gresesc, insa in ca cazul batranului, nu neaparat trecerea prin loc nepermis „m-a afectat”, ci faptul ca el se uita la mine, in loc sa se uite in fata si sa se grabeasca.
   O zi buna.

 4. la prima faza ai stiut sa le arati ce deget frumos ai per cand la ultma,ai uitat de degete…:
  ))

  • La ultima faza, am incercat sa am toate degetele acolo unde trebuie (mai ales ca ma apropiam de masina stationata…si nici nu aveam de unde sti daca dupa camionul rosu nu mai este intrat in depasire alt tir) 🙂

 5. @BlueTT 0:11 si 3:42 Idioti depasitori, amatori si asa-zisi „profi” 🙁 0:52 Frumos si gestul tau de a le facilita trecerea, chiar daca au avut numai semnale luminoase in functiune.
  1:38-1:57 Ar trebui mai multa atentie la faze asemanatoare. Risti sa-ti pierzi permisul de conducere pentru depasirea coloanei oprite la trecerea CF … daca e Politia in zona pusa pe fapte mari 😉 2:10 Smecherul cu volan pe dreapta sa se descurce, e numai problema lui.
  +

  • Da, stiu, insa am vrut sa ii atrag atentia copilului (bine, mai mult am vrut sa auda adultii din masina, dar nu stiu daca vor pune in aplicare) si ca sa nu stau langa masina respectiva, am inaintat pana in fata primei persoane din coloana (nu este un motiv pentru a face acest lucru, dar asa s-a intamplat). Oricum, multumesc pentru sfaturi.
   O zi buna.

  • @BlueTT Cu multa placere si asfalt uscat!

 6. lasa si tu scrisul/detaliile putin mai mult..nici nu apuc sa citesc tot si sa fiu si atent la faza.trebuie sa pun pauza

  • Salut. Voi incerca sa tin cont si de aceasta recomandare. Multumesc,

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!